KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

YILLAR SONRA GELEN HİZMET TAKDİR TOPLADI

YILLAR SONRA GELEN HİZMET TAKDİR TOPLADI

20 Eylül 2012 Saat: 12:06
YILLAR SONRA GELEN HİZMET TAKDİR TOPLADI
YILLAR SONRA GELEN HİZMET TAKDİR TOPLADI
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Belediyesi’nin Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde (KESS) başlattığı yaklaşık 7,5 milyon TL’lik altyapı ve üst yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte, sanayi esnafından da teşekkürler gelmeye başladı.

Manisa Motorlu Araç Tamircileri Odası tarafından site girişine asılan pankartla, çalışmalar nedeniyle Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür edildi.
Manisa Belediyesi’nin KESS’de başlattığı altyapı ve üst yapı çalışmalarında hızla sona yaklaşılırken, yapılan çalışmalar, kurulduğu tarihten bu yana hizmet alamayan sanayi sitesi esnafının da takdirini topladı. Yaklaşık 7,5 milyon TL gibi bir yatırımla gerçekleşen yağmur suyu drenajı, içme suyu şebekesi, kanalizasyon hatları, kaldırım, bordür ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etmek isteyen esnaflar, bunu hazırladıkları pankartla ifade ettiler. Manisa Motorlu Araç Tamircileri Odası tarafından KESS girişine asılan pankartta, “Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e Sanayi Sitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” denildi.
Manisa Belediyesi olarak KESS’de yaklaşık 30-35 yıldır yapılmayan hizmetleri belli program dahilinde sıraya koyarak, bir bir yapmaya başladıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Küçük Sanayi’nin kent merkezindeki mahallelerle aynı ölçüde olacağı yönünde söz vermiştik. Bu doğrultuda sitenin eksikliklerini bildiğimizden program dahilinde çalışma başlattık. Kaldırımları yok denecek kadar hasarlı, yolları ve asfaltı bozulmuş, aydınlatması olmayan, güvenlik sancısı bulunan sitemizin her şeyiyle dört dörtlük olması için site genelinde çalışmalar yürütüyoruz. Çalışmalarımızın büyük bir bölümünü tamamladık. KESS Kooperatifi’nin de elini taşın altına koyması ile birlikte sitenin tam manasıyla modern bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum. Çalışmalarımızın esnafımızca takdir görmesi, bizim için ayrı bir gurur kaynağı” diye konuştu.

--------------------------reklam---------------------------


--------------------------reklam---------------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız