KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Programı

Akhisar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü büyük bir saygı ve minnetle anmaya hazırlanıyor. T.C. Akhisar Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlikler, şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilecek anma progr

12 Mart 2024 Saat: 16:25
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Programı
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Programı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Programı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü büyük bir saygı ve minnetle anmaya hazırlanıyor. T.C. Akhisar Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlikler, şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilecek anma programlarıyla şehitlerimizi onurlandıracak.

Etkinlikler, 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 09:30'da Milli Egemenlik Meydanı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak. Ardından, şehitlik ziyareti ile devam edecek olan programlar, şehit yakınları ve gazilere yönelik düzenlenecek yemek programı ile devam edecek. Gün boyunca çeşitli okullar tarafından hazırlanan oratoryo ve şiir dinletileri, şehitlerimizin hatırasını yaşatmayı amaçlıyor.

Akhisar Kaymakamlığı, özellikle genç nesillerin bu önemli tarihi olayın bilincinde olması ve şehitlerimize olan vefa borcunun unutulmaması için bir dizi etkinlik düzenliyor. Program, “Bir hilal uğruna…” diyerek canlarını feda eden şehitlerimizi anmaya ve Çanakkale Zaferi’nin önemini vurgulamaya odaklanacak.

Programın detayları arasında, gün boyunca devam edecek olan Şehitlik Anı Defteri'nin imzalanması, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenecek Mevlid-i Şerif okunması ve dua etkinlikleri bulunuyor. Akhisarlılar, bu programlarla birlikte, birlik ve beraberlik içinde Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü idrak edecekler.





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız