KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

20 Müdür Eğitime Alındı

20 Müdür Eğitime Alındı

16 Mayıs 2012 Saat: 12:10
20 Müdür Eğitime Alındı
20 Müdür Eğitime Alındı
DAYIOĞLU KASABI


 

Milli Eğitim Bakanlığının Eğitimde Fatih Projesi kapsamında ilçemiz ortaöğretim kurumlarındaki 20 müdür ve müdür yardımcısı Adnan Menderes Lisesinde hizmet içi eğitime alındı. “Eğitimde Fatih Projesi Teknoloji ve Liderlik Forumu Kursu” adındaki 3 günlük eğitim eğitmenler Yunus Savaş ve Elif Özmen tarafından verilmekte.


Akhisar Adnan Menderes Lisesi Eğitimde Fatih Projesi kapsamında Türkiye’deki 102 okul içerisinde bulunmakta ve bu kapsamda tüm altyapı çalışmaları tamamlanmış, sınıflarda etkileşimli tahtalar kurulmuş durumda.


Konu ile ilgili bilgi veren Adnan Menderes Lisesi müdürü Ramazan Dündar, kurs açılışında yaptığı konuşmada, okullarımıza kurulacak BT donanımının öğrenme-öğretme sürecinde etkin kullanımını sağlamak amacıyla okul müdürlerine çok iş düştüğünü söyledi.
Adnan Menderes Lisesi müdürü Ramazan Dündar, eğitimde Fatih projesinin amacı, okullarımıza kurulacak donanım ve yazılım altyapı bileşenleri, öğretmenlerimizin kullanımına sunulacak. Sürekli olarak dinamik bir şekilde güncellenecek olan “e-İçerikler, bilinçli, güvenli, yönetilebilir ve ölçülebilir bilişim teknolojisi ve Internet kullanımı” konularında idareci ve öğretmenlere eğitici BT formatörleri tarafından ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapılacağını belirtti.


Ramazan Dündar, Projenin bileşenlerinin biri olan öğretmenlerin hizmet içi eğitimlerinin önemini vurguladı. Öğretmenlerin tamamının Fatih projesi eğitimde teknoloji kullanımı kursunu alacağını, bu nedenle daha önce temel BT eğitimi almamış öğretmenlerimize de temel BT kullanım kursu verileceğini söyledi.

-----

-----




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız