KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

251 Bin Dev Öğrenci Projesi Tanıtıldı

251 Bin Dev Öğrenci Projesi Tanıtıldı

14 Aralık 2011 Saat: 17:54
251 Bin Dev Öğrenci Projesi Tanıtıldı
251 Bin Dev Öğrenci Projesi Tanıtıldı
DAYIOĞLU KASABI

251 Bin Dev Öğrenci Projesi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün katılımı ile yapıldı.

 

Bülent Ciğeroğlu  Konferans Salonu'nda Dev Öğrenci Marşı'nın okunması ile başlayan tanıtım töreni, saygı duruşunda bulnulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Törene Manisa Valisi H.İbrahim Daşöz, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, proje öğretmenleri, öğrenciler ve okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

 

Tanıtım programın açılış konuşmasını Manisa Valisi H.İbrahim Daşöz yaptı. Daşöz, "Bu şehirde 26 bin dev öğrenci bulunmaktadır. Yaşadığımız bu ortamda hepimiz öğrenciyiz. Yaşam sürdüğü sürece bizler bir şeyler öğreniyoruz. Birileri de bizden öğrenmek istiyor. Bu sadece okul hayatında değil, yaşamın her alanında böyle. Gerek okul hayatımızda gerekse yaşamımızın diğer bölümlerinde başarılı olamayabiliriz. Hayat başarısı sizlerden bir şeyler bekliyor. Farkındalıklarla yetişmemiş olsak dahi, başarılı olmak zorundayız.  Mutlu insanlar daha başarılı oluyor. Acı çeken insanlar diğer alanlarda başarılı üretken olabilirler. Ama mutlu insanlar kadar başarılı olamazlar. Zinde olanlar kafası karışık olanlara oranla daha başarılıdır. Başarıyı çalışma getirir. Mutluluğu ile sevgi, ve empati getirir. Ayna baktığımızda kendimiz görürüz. Peki kendimizi seviyor muyuz ? Bencil insanlar egosunu tatmin ederler. Bu insanlar özgüven duygusunu kaybetmiş. Aşağılık kompleksi içerisindedirler. Kendisini değerli görmeyen kişi, mutlu  olabilir mi? Kendisini değerli hissetmeyen başarılı olabilir mi ?

 

Dünyadaki her insan bir diğerinden daha üstündür. Eskiden herkes aynı sınava giriyordu. Şimdi eğitim sistemi değişti. Farkındalık yaratan sınavlara giriyorlar. Bir öğretmenin çocuk üzerinde çok büyük bir etkisi vardır. İyi bir eğitim verirseniz o çocuğun ileride daha başarılı ve üretken olmasını sağlarsınız. Eğer çocuğa aşağılık kompleksini işlerseniz, o çocuğun bilinç altına yerleşir. İleride bu çocuğun başarısız olmasında etkili  olabilirsiniz ve siz vicdani duygularınızla nasıl bir iletişim içinde olabilirsiniz? Bu hiç düşündünüz mü? 'Biz her şeyi öğretiyoruz' diyebilirsiniz. Peki bizim çocuklarımızdan öğrenebileceğimiz hiçbir şey yok mu ? Akhisar'da olduğum için Akhisar’da söz ediyorum. Akhisar’ı tanıtacak olan çocuklarımız ve öğretmenlerimizdir. Peki neden biz Akhisar’ı tanıtmak için hiçbir şey yapmıyoruz. Niye ön yargılı davranıyorsunuz. Niye başkalarının yapmasını bekliyorsunuz. Biz çocuklarımız iyi yetişsin diyoruz. Hangi düşünceye sahip olursak olalım ortak hareket edeceğimiz nokta kitap okumak olmalıdır. 251 bin kişiyi bir araya getirmek büyük başarıdır. Bu bir gönüllülük projesidir" dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız