KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

352,000,00 TLlik Gıda Yardımı !

Akhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Ramazan ayı münasebetiyle Akhisarda ihtiyaç sahiplerine 2 bin 350 aileye, 150şer TL toplam 352 bin TL gıda yardımı yaptı.

9 Ağustos 2011 Saat: 19:43
352,000,00 TLlik Gıda Yardımı !
352,000,00 TLlik Gıda Yardımı !
DAYIOĞLU KASABI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı, Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek;” Akhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu yıl da Ramazan münasebetiyle ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı gerçekleştirdi.
Mustafa Çek;” Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu yıl da Ramazan münasebetiyle ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunmaktadır.


Vakıf personeli tarafından daha önceden mahallinde yapılan incelemeler sonucu tespit edilerek Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından yardım yapılmasına karar verilen, ilçe merkezi, belde ve köylerde ikamet etmekte olan yardıma muhtaç 2.350 aileye 150’şer TL olmak üzere toplam 352.500 TL nakit gıda yardımı yapılması planlanmış olup yardımların dağıtımı devam etmektedir. Yardımlar; ilçe merkezindeki 14 mahallemizde, her mahalle için tespit edilen gün ve saatte vatandaşlarımızın mahalle muhtarlıklarına çağrılarak vakıf elemanlarınca ödeme yapılması, 9 belde ve 86 köyümüzde ise vakıf görevlilerinin ilgili birime giderek yardımı teslim etmesi şeklinde, izdihama yol açmadan gerçekleştirilmekte olup, ihtiyaç sahipleri de rencide edilmemektedir. Belirlenen tarihte yardımını alamayan hak sahipleri de yardımlarını Vakfımıza gelerek almaktadır. Böylece ilçemizdeki yaşlı, özürlü, ekonomik açıdan ihtiyaç sahibi 2.350 ailenin Ramazan ayındaki ihtiyaçlarının kısmen karşılanmasına yardımcı olunarak, Vakfımızın amacı olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır” dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız