KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

Açlık Felaketine Yardım Kampanyası !

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci, Afrika’ da yaşanan açlık tehlikesine katkıda bulunmak amacıyla yardım kampanyası düzenlediklerini basın açıklamasıyla duyurdu. Basın açıklamasını Ticaret Borsası Yönetim

10 Ağustos 2011 Saat: 18:24
Açlık Felaketine Yardım Kampanyası !
Açlık Felaketine Yardım Kampanyası !
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci, Afrika’ da yaşanan açlık tehlikesine katkıda bulunmak amacıyla yardım kampanyası düzenlediklerini basın açıklamasıyla duyurdu. Basın açıklamasını Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci okudu.


Emin Demirci’nin okuduğu basın açıklamasının tam metni:


Yardım kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Dünyanın en fakir ülkesi olan Afrika’da  40 Milyonun üzerinde insanın kuraklığa bağlı açlıkla karşı karşıya kaldığı Afrika’nın özellikle Somali, Etiyopya, Kenya, Eritre, Tanzanya,Uganda ve Buruni gibi ülkelerinde çoğunluğunu 5 yaş altı çocukların oluşturduğu , her üç kişiden birinin hayatını kaybetmesi tüm insanlığın dramıdır.


Millet olarak acıları paylaşmak özelliğimizle, aşırı tüketimden ve israftan vazgeçerek ,yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı bu mübarek Ramazan ayında  TOBB önderliğinde başlatılan “Afrika Açlık Felaketine Yardım Kampanyası” na başta oda ve borsa üyeleri olmak üzere tüm duyarlı halkımızı davet ediyorum.


2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu ile bu doğrultuda mevzuat hükümleri çerçevesinde 1 aylık süre ile sınırlı olmak üzere başlatılan kampanya için yardımlar  Birliğimizin açtırdığı Türkiye İş Bankası A.Ş. TOBB şubesi nezlindeki  TOBB-Afrika Açlık Felaketi yardım hesabı adı altında  4375-333 numaralı  TL hesaba (IBAN numarası TR88 0006 4000 0014 3750 000333) yatırılacaktır. Bu hesapta toplanan nakdi bağış tutarları, Ankara Valiliği'nin denetimi sonrasında  2011/9 sayılı Başbakanlık Genelgesi'nde belirtilen Banka hesap numaralarından birisine aktarılmak üzere, T.C. Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı'nın  T.C. Ziraat Bankası Bilkent Plaza Şubesi nezlindeki (IBAN numarası TR86 0001 0017 6234 2869 8550 39 ) nolu TL hesabına toplu olarak transfer edilecektir.


Yardımsever vatandaşlarımız kampanya ilgili detaylara Borsamız web sitesinden (www.akhisartb.org.tr) ve kampanyaya katılanların isim ve katılım miktarlarına http://www.tobb.org.tr/Documents/afrika-yardim/nakdi-yardimlar.xls internet adresinden ulaşabilirler.


Birlik ve beraberlik duygusuyla tüm vatandaşlarımızın bu tip yardım kampanyalarına katılacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzatacağına gönülden inanıyorum.

Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız