KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

Akhisar’a yıldız yağmuru

Akhisar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 6 Eylül Akhisar’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümünde iki dev konser gerçekleştirilecek. Konserlerde 30 Ağustos’ta Rock müziğinin sevilen sanatçısı Hayko Cepkin,

22 Ağustos 2023 Saat: 16:35
Akhisar’a yıldız yağmuru
Akhisar’a yıldız yağmuru
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’a yıldız yağmuru

Haber Merkezi - MHA

Akhisar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 6 Eylül Akhisar’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümünde iki dev konser gerçekleştirilecek. Konserlerde 30 Ağustos’ta Rock müziğinin sevilen sanatçısı Hayko Cepkin, 6 Eylül’de ise ünlü şarkıcı Sıla sahne alacak.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu tarafından organize edilen Akhisar’ın Kurtuluş Haftası konserleri için geri sayım başladı.

Büyük Zafer 30 Ağustos’un ve Akhisar’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yıldönümü olan 6 Eylül’de zafer coşkusu, Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenecek olan konserler ile kutlanacak.

İlk olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Türk Rock Müziğinin önemli sanatçılarından Hayko Cepkin sahne alacak.

Ünlü Rockçı 30 Ağustos Çarşamba günü, Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Konser alanında saat 21.00’de hayranlarıyla buluşarak en sevilen şarkılarını Zafer Bayramı coşkusuyla Akhisarlılar ile birlikte seslendirecek.

Bu coşku, 6 Eylül’de ise bu kez ünlü popçu Sıla ile devam edecek. Sevilen şarkıcı Sıla da 6 Eylül Çarşamba günü saat 21.00 ‘de Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Konser alanında en sevilen şarkılarını Kurtuluş gününe özel seslendirecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde organize ettiği Kurtuluş Haftası konserleri kapsamında da 4 Eylül Pazartesi günü, Gölet konser alanında saat 21.00’de ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy, sevilen şarkılarını Akhisarlılar için seslendirecek.

 





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız