KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İclal Bebeğe Umut Işığı

Akhisar'da yaşayan Mert ve Asude Bakır çiftinin Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastalığına yakalanan kızları İclal için başlatılan yardım kampanyasına, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan anlamlı bir destek geldi.

8 Şubat 2024 Saat: 14:36
Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığından İclal Bebeğe Umut Işığı
Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İclal Bebeğe Umut Işığı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İclal Bebeğe Umut Işığı

Haber Merkezi

Akhisar'da yaşayan Mert ve Asude Bakır çiftinin Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastalığına yakalanan kızları İclal için başlatılan yardım kampanyasına, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan anlamlı bir destek geldi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya'nın bugün Mert Bakır'ı makamında ağırlamasıyla, İclal bebeğin yaşam mücadelesine dikkat çekildi.

Başsavcı Erkaya, zorlu tedavi sürecinde İclal bebeğin yanında olduklarını ve Akhisar Adliyesi çalışanlarının gönüllü katkılarıyla toplanan yardımların, valilik onaylı kampanya hesabına aktarıldığını belirtti. Bu duyarlı hareket, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek, İclal bebeğin tedavi masraflarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

SMA Tip-1, bebeklerde kas güçsüzlüğüne ve hareket kısıtlılığına neden olan genetik bir hastalık. İclal bebeğin durumu, Akhisar halkının yanı sıra geniş bir topluluk tarafından duyulmuş ve birçok kişi ve kurum destek olmak için harekete geçmiş durumda. Başsavcılığın bu girişimi, İclal bebeğe ve benzer durumdaki çocuklara yardım eli uzatılmasının önemini vurguluyor.

Başsavcı Erkaya, "İclal bebeğimiz ile birlikte tüm SMA'lı yavrularımızın sağlıklarına kavuşmasını diliyoruz" ifadeleriyle, tüm toplumu bu tür kampanyalara destek olmaya ve duyarlılık göstermeye çağırıyor. İclal bebeğin yanı sıra tüm SMA hastası çocukların umutla sağlıklarına kavuşmaları için toplumsal dayanışmanın önemi bir kez daha ön plana çıkıyor.






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız