KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’da Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl Dönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Milli Egemenlik Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi.

8 Nisan 2024 Saat: 12:10
Akhisar’da Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl Dönümü Kutlandı
Akhisar’da Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl Dönümü Kutlandı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl Dönümü Kutlandı

Akhisar Haberleri.com

Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Milli Egemenlik Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma programı yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Komiser Kenan Yalçınkaya yaptı.

Yalçınkaya yaptığı konuşmada, “Bugün Türk Halkının sevgi ve güvenini kazanmış, Demokratik Hukuk Devletinin, Atatürk ilk ve inkılaplarının ve Laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis teşkilatının Kuruluş yıl dönümünüzle sınırlı kalmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek, törenimizi kutlamak adına toplanmış bulunmaktayız. Katılan misafirlerimize hoş geldiniz diyor, saygılarımı arz ediyorum.

Sanla şerefe yazdığı 178 yıllık maziyi geride bırakmış teşkilatımız, 179. Kuruluş yılına girerken sadece Türkiye sınırları içerisinde değil Dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Türk Polisi, çağdaş ülkelerin kullanmış olduğu araç-gereç ve yöntemleri kullanmayı kendine amaç edinmiş, dünyada ortaya çıkan gelişmelere benzer olarak milletimizin değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilemektedir.

Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni temin etme, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Bizler bu görevi yerine getirirken, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyor, adaletle dayanmayan güç zorbalıktır diyerek hukuk devletinin gereklerini yerine getiriyor, korkulan değil güvenilen bir teşkilat olarak anılıyoruz.

Türk Polis teşkilatı olarak suç ve suçluyla mücadele ederken siz değerli vatandaşımızın da bu mücadeleden en içinde olduğunu görüyor ve bu süreçte bizlere destekler olmanızı, vatandaşlarımız olmadan bu mücadelede eksik kalacağını düşünüyor, sizlerin bizimle aynı yolda yürümeye devam etmesini istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken, üstlendiği görevi ve kutsal saydığı vatan uğruna canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve emekli teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyetimizin, Milli bütünlüğümüzün, Atatürk ilk ve inkılapları ile temel hak ve özgürlüklerimizin ve sade koruyucuları olan Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl dönümünü bir kez daha kutluyorum” dedi.




























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız