KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Akhisar’da Üç Okula Tablet Bilgisayar Dağıtılacak

Akhisar’da Üç Okula Tablet Bilgisayar Dağıtılacak

14 Şubat 2013 Saat: 15:02
Akhisar’da Üç Okula Tablet Bilgisayar Dağıtılacak
Akhisar’da Üç Okula Tablet Bilgisayar Dağıtılacak
DAYIOĞLU KASABI

Manisa ve İlçeleri Milli Eğitim Müdürleri toplantısı, Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi toplantı salonunda yapıldı. Manisa ve ilçelerinin eğitim-öğretimdeki sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu aylık toplantının ev sahipliğini Akhisar ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer yaptı.

Toplantının açış konuşmasını  Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy yaptı. Mustafa Altınsoy;” İlçe müdürleriyle değerlendirme toplantımızı bu ayda Manisa’mızın Akhisar İlçesinde yapıyoruz. Hemen hemen 1 yıl içerisinde bütün ilçelerimizde toplantı yaptık. Gitmediğimiz bir iki ilçeden birisi de Akhisar’dı. Bugün de bu toplantıyı burada yaparak bir senelik turu hemen hemen tamamlamış oluyoruz. Biz burada ilçemizin ev sahipliğinde ilimizdeki tüm müdürlerimizle beraber eğitimle ilgili sorunlarımızı değerlendirme imkânı buluyoruz” dedi.

Toplantıda konuşan Akhisar ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer;” Bu gün İlçemizdeki yaptığımız İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısına hepiniz hoş geldiniz inşallah hatasız kusursuz güzel bir toplantı olur. Sayın müdürüm Akhisar ilçemiz 2012 İstatistiklerine göre toplam 160 bin 620 Ege Bölgesi’nin en yoğun ilçesidir. Sizleri İlçemizde ağırlamaktan çok mutlu oldum diyerek sözlerini tamamladı.

Kaymakam ve Belediye başkanı ziyaretleri

Toplantı öncesi Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ile beraber, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ve Akhisar belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten;” Manisa İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz Akhisar’da, aylık toplantılarını yapacaklar. Ben bu vesileyle İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Altınsoy’un bizleri ziyaret etmelerinden memnun oldum ve hoş geldiniz diyorum. Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüzün başkanlığında, Manisa İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ile aylık toplantılarını yapacak olmaları ve ilçemizi seçtikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı bir toplantı geçer temennisinde bulundu..

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy;”  Biz her ay değişik ilçede İlçe milli Eğitim Müdürleriyle toplantılar yapıyoruz her ay Akhisar İlçemizde yapıyoruz. Diğer ilçelerde toplantıları bitirdik en son Akhisar’dayız. İstanbul’da Ankara’da birkaç okulda dağıtılan tablet’ler Türkiye genelinde her ilde üç dört tane okula dağıtılmaya başlandı. Manisa ilinde bir tek Akhisar’da üç okula dağıtılıyor. 698 tablet Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi, Akhisar İmam Hatip Lisesi ve Akhisar Adnan Menderes Lisesine gelecek hafta Milletvekillerimizin katılımıyla dağıtılacak” dedi.






































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız