KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

AKHİSAR FEVZİ KESKİNOĞLU ANADOLU LİSESİ AVRUPADA AKHİSAR’I TEMSİL EDECEK

AKHİSAR FEVZİ KESKİNOĞLU ANADOLU LİSESİ AVRUPADA AKHİSAR’I TEMSİL EDECEK

5 Aralık 2012 Saat: 13:08
AKHİSAR FEVZİ KESKİNOĞLU ANADOLU LİSESİ AVRUPADA AKHİSAR’I TEMSİL EDECEK
AKHİSAR FEVZİ KESKİNOĞLU ANADOLU LİSESİ AVRUPADA AKHİSAR’I TEMSİL EDECEK
DAYIOĞLU KASABI


Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hayrettin HANGÜL,  okulun önümüzdeki iki yıl boyunca T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca finanse edilecek olan bizzat Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi'nin hazırlamış olduğu “Yaşam İçin Enerji” konulu “Energy For Life” projesini yürütecek.
Proje yenilenebilir enerji kaynakları üzerine yoğunlaşmış olup bölgemizde kullanılan rüzgâr enerjisi, güneş enerjisi ve jeotermal enerji kaynaklarının nasıl, hangi şartlar altında ve ne derecede verimli kullanıldığını Almanya-İngiltere-Finlandiya-Polonya-İtalya ve Litvanya gibi Avrupa ülkeleri ile bilgi paylaşımında bulunulacak. Aynı şekilde yukarıda ismi geçen Avrupa ülkelerinde kullanılmakta olan doğal enerji kaynakları hakkında da bilgi edinilecek ve kamuoyu ile paylaşılacak.
Okuldaki bu proje, İngilizce Öğretmenleri liderliğinde okul idaresi, öğretmenleri ve yaklaşık 30 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek. Bu nedenle önümüzdeki iki yıl boyunca okuldan yaklaşık 24 öğrenci ve öğretmen yurt dışı deneyimi kazanma imkânı bulmuş olacak.
Projenin ilk ziyareti Almanya’ ya yapılacak olup okulu temsilen Okul Müdürü Hayrettin HANGÜL, İngilizce Öğretmeni İsmail ARSLAN, okulumuz 11D sınıfı öğrencilerinden İzel Özen DEMREN ve Harun GÖK katılacak.
Hangül; " Ben Okul Müdürü olarak bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmenlerime teşekkür ediyor ve bu projenin ufku geniş ve gerçek anlamda hedefi olan öğrenciler yetiştirmek için bize yardımcı olacağını ümit ediyorum" dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız