KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

Akhisar Halk Eğitim Merkezi, Mavi Kapak Karşılığında 2 Adet Engelli Aracı Aldı

Akhisar Halk Eğitim Merkezi, Mavi Kapak Karşılığında 2 Adet Engelli Aracı Aldı

31 Aralık 2012 Saat: 12:22
Akhisar Halk Eğitim Merkezi, Mavi Kapak Karşılığında 2 Adet Engelli Aracı Aldı
Akhisar Halk Eğitim Merkezi, Mavi Kapak Karşılığında 2 Adet Engelli Aracı Aldı
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılan kursiyerler 1 yıldır topladıkları mavi kapaklar ile 2 adet engelli aracı alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar. Halk Eğiitm Merkezinde yapılan törende mavi kapaklar teslim edilirken, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 2 adet engelli aracı teslim alındı.

Teslim töreninde konuşanAkhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya “bir olaya ortak olunup bu olay sonunda mutlu olunuyorsa bu iyi bir şeydir. Benim burada göreve başlamam yaklaşık 1 yıl oldu. Bbu bir yıldan buyana da Nuran öğretmenimiz kapak organizasyonu başlatmıştı. Tüm yıl boyunca da bu kapakları hep kendi odamda sakladım. Bu mavi kapak toplama projesi tüm Türkiye’de sosyal sorululuk projesi adı altında 2012 yılına damgasını vuran çok önemli bir proje olduğuna inanıyorum. Bu sayede tüm ülkemizde çok sayıda kardeşimiz ve arkadaşımız bu tekerlekli sandalyelerine kavuştu. Bu konuda özellikle duyarlılık gösteren Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneğine teşekkür ederim” dedi.

Mavi kapakların sadece bir aracı olduğuna dikkat çeken Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Cem Bayrak “önemli olan mavi kapak değil, önemli olan biz dernek olarak bir fazla engellimize ulaşmaktır. Burada sadece engellileri de dikkate almıyoruz. Yaşlı, bakıma muhtaç olan aileler varsa, lütfen onları da bizlere bilgilendiriniz. Bizim derneğimiz Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunun hemen önündedir. Kafe Biz, çalışanların tamamının engelli olduğu bir kafemiz vardır. Hepinizi oraya hiç olmazsa bir çay içmeye davet ediyorum. Onları görmenizi ve yaşamanızı istiyoruz. Bugün bu kapaklar sadece bir vesiledir. Bugün için hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu aklımızdan çıkarmamamız gerekmektedir. Bu kampanyada emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız