KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

Akhisar, Travel Turkey Fuarının Gözdesi Oldu

Akhisar, Travel Turkey Fuarının Gözdesi Oldu

10 Aralık 2012 Saat: 18:22
Akhisar, Travel Turkey Fuarının Gözdesi Oldu
Akhisar, Travel Turkey Fuarının Gözdesi Oldu
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Belediyesi, tanıtım faaliyetleri kapsamında 06 - 09 Aralık  2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar alanında düzenlenen Travel Turkey fuarına katıldı. Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay, Manisa Valisi Halil İbrahimö Daşöz, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ile Akhisar İlçe Marka Kurulu üyeleri Kefayettin Öz ile Ensar Urkup hazır bulundular.

Akhisar İlçe Marka Kurulunun faaliyetleri kapsamında katılan fuara; yaklaşık 30 ayrı ülkeden ziyaretçi geldi. Türkiye Turizm ve Seyahat Acentaları Birliği tarafından düzenlenen Travel Turkey fuarı, kendi kategorisi içerisinde en itibarlı fuarlar arasında yer alıyor.

İlçe Marka Kurulundan yapılan açıklamada; "İlçe marka kurulu çalışmaları kapsamında; geçen hafta Pazar günü İstanbul'daki bir organizasyona katılındığı, ayrıca Akhisar'da Tur Rehberlerine yönelik; İzmir Rehberler Odası Başkan, yönetici ve üyelerinin katıldığı bir organizasyon yapıldığı. Bu hafta ise ilk defa Travel Turkey'e katılınarak "Akhisar'ın" en doğru bir şekilde tanıtımının yapılmaya çalışıldığı ifade edildi.

Etkinliklerin : www.akhisar.com " internet adresi üzerinden takip edilebileceği, Travel Turkey fuarının da 06 - 09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar alanında ziyaret edilebileceği belirtildi.

BAKAN ERTUĞRUL ZEYTİN ŞEKERİ’Nİ BEĞENDi

Öte yandan yine marka kurulu tarafından, tanıtımları devam eden Zeytin Şekeri yine fuarın gözdeleri arasında yer aldı. Akhisar Belediyesi tarafından oluşturulan, Akhisar Tanıtım Stadını ziyaret eden Bakan Ertuğrul Günay, burada kendisine ikram edilen zeytin şekerini tattı ve beğendiğini dile getirdi.




























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız