KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

Akhisar'da Göz Kamaştıran nişan

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun Basın Danışmanı olan Eren Ekinci, Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Yöneticisi de olan hayatının aşkı Asude Ulu ile nişanlanarak mutluluğun ilk adımlarını attı.

25 Kasım 2023 Saat: 18:00
Akhisarda Göz Kamaştıran nişan
Akhisar'da Göz Kamaştıran nişan
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Göz Kamaştıran nişan 
Metronom haber Ajansı - MHA

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun Basın Danışmanı olan Eren Ekinci, Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Yöneticisi de olan hayatının aşkı Asude Ulu ile nişanlanarak mutluluğun ilk adımlarını attı. Bu özel ve duygusal anlarda çiftin yüzüklerini, Başkan Besim Dutlulu'nun kendisi taktı.

Akhisar Belediyesi Gölet Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen bu görkemli nişan töreni, çiftin yakın aile üyeleri, dostları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla renklendi. Akhisar'ın tanınmış simalarından Eren ve Asude’nin bu mutlu günü, yerel topluluk tarafından da büyük ilgi gördü.

Salon, bu özel gün için özenle dekore edilmişti. Zarif çiçek düzenlemeleri, romantik ışıklandırmalar ve zarafetle hazırlanmış masa düzenleriyle, misafirlere unutulmaz bir atmosfer sunuldu. Tören sırasında çalan birbirinden güzel müzikler, davetlilerin de bu mutlu anı daha derinden hissetmelerini sağladı.

Eren ve Asude'nin nişan yüzüklerini takarken Başkan Dutlulu'nun yaptığı konuşma, törene katılan herkesi duygulandırdı. Başkan, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi ve bu özel günlerinde yanlarında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Canlı müzik eşliğinde dans eden çift ve misafirler, gece boyunca eğlenceli anlar yaşadı.

Akhisar Haber ailesi olarak, Eren ve Asude çiftine ömür boyu sürecek bir mutluluk ve birlikte geçirecekleri nice güzel yıllar diliyoruz. Bu özel gün, Akhisar toplumunun kalbinde unutulmaz bir an olarak yerini aldı ve çiftin bu yeni başlangıcı, herkesin gönlünde özel bir yer edindi.








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız