KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Akhisar'da İlk Ders Zili çaldı

Akhisar'da İlk Ders Zili çaldı

9 Eylül 2013 Saat: 13:13
Akhisar'da İlk Ders Zili çaldı
Akhisar'da İlk Ders Zili çaldı
DAYIOĞLU KASABI

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin ilk günü olması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Akhisar Ülkü İlk Okulunda tören düzenledi. Sunuculuğunu Türkçe Öğretmeni Mahmut Kürşat Ersoy’un yaptığı Programda Saygı duruşundan sonra Müzik Öğretmeni Canan Çınar’ın İstiklal marşını yönetmesiyle tören başladı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer;” 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah çocuklarınız sağlık, sıhhat içersinde sadece eğitim, öğretim yılımızı değil, aynı zamanda okulunuzu bitirip mezun olurlar. Ülkü ilköğretim okulu benim için çok farklı bir okul, 1999-2003 yılları arasında burada görev yaptım. Bugünde o günkü öğrencilerimi ve kardeşlerini burada görüyorum ve çok mutlu oldum. Eğitim-Öğretim bir bütündür. Bunun içersinde öğrenci, veli ve okul vardı, en önemli görevde ailelere düşmektedir. Sizler çocuklarınızla ilgilendikçe, onlara değer verdikçe, onlarında geleceğe umutla bakmalarına ve bizim gelecek nesil olmalarına katkıda bulunacaksınız. Bu sebeple okul ile iş birliği içersinde, öğretmenlerimizle iş birliği içersinde Eğitim-Öğretim yılını sürdürerek büyük katkılar kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Ülkü İlk Okulu Müdürü Mustafa Kökaslan;” 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı bugün itibarıyla başlıyor. Öğrencilerimiz cıvıl cıvıl ve çok heyecanlı olduklarını görüyorum. Biraz sonra ana sınıfı öğrencilerimiz sınıflarına geçecekler, birinci sınıf öğrencilerimizde kura çekerek sınıflarını ve öğretmenlerini belirleyecekler. Bu dönem farklı bir uygulama yaparak minik öğrencilerimize hoş geldin anlamında tüm öğrencilerimize pamuk şeker ve macun ikramı yapacağız. Eğitim Öğretim yılı bütün öğrencilerimiz için sağlık, mutluluk ve başarılı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra Ana sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri kura ile belli olurken, birinci sınıfa gidecek öğrencilerde kendileri kuralarını çekerek sınıf ve öğretmenlerini belirlediler. 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı resmi olarak 16 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayacak.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Şube Müdürü Cafer Tetik, Okul Aile Birliği başkanı Hakan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız