KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu Bulgaristan’da

Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu Bulgaristan’da

27 Mart 2012 Saat: 18:12
Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu Bulgaristan’da
Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu Bulgaristan’da
DAYIOĞLU KASABI

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının yürüttüğü LLP (Hayat Boyu Öğrenme Programı) çerçevesinde, Türkiye’yi temsil eden Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu, Okul Müdürü Ekrem Kurt, İngilizce Öğretmeni Ayşe Çakır, Okul Rehber Öğretmeni Metehan İpek ve Okul Öncesi Öğretmeni Mustafa Özkan’ dan oluşan 4 kişilik öğretmen grubu ile Bulgaristan'ın Vratsa şehrinde, Bulgaristan, Romanya, ve Macaristan’dan gelen diğer proje ortakları ile buluştu.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Proje iletişim sorumlusu İngilizce Öğretmeni Ayşe Çakır; “Bulgaristan’da güzel bir organizasyonun içerisinde yer aldıklarını belirterek “Avrupa Birliği destekli Comenius Okul Ortaklıkları kapsamında, koordinatörlüğünü Romanya’nın yaptığı ve okulumuzun da Bulgaristan ve  Macaristan ile birlikte ortak olarak yer aldığı “Masal Gibi Bir Çocukluk”  konulu projemizin  2. uygulama ve paylaşım toplantısı Bulgaristan’da gerçekleştirildi” dedi.

 

İlk gün Bulgaristan’daki ev sahibi anaokulu  Joy Kİndergarten’ de yapılan, tüm ülkelerden gelen öğretmen gruplarının katıldığı “Okul Öncesi İnteraktif Metodlar ile başlayan uygulama toplantısında, öğretmenlerimiz bütün aktivitelerde  rol alarak sosyal ve iletişim becerilerini geliştiren inanılmaz deneyimler yaşadılar. Çalışma sunumları esnasında ülkemize ve okulumuza, diğer ülkeler tarafından gösterilen yakın ilgi ve hayranlık gerçekten Türk vatandaşı olarak bizleri gururlandırdı. Katılımcı tüm okullar tarafından seçilen yenilikçi eğitim metotlarının sınıflarda uygulanması ile devam eden programda, İngilizce öğretmenimiz Ayşe Çakır ve Okul Öncesi Öğretmeni Mustafa Özkan  “Sihirli Taş” isimli masal sunum performansları ile büyük beğeni topladılar”

 

Atatürk 100. Yıl Okul Müdürü Ekrem Kurt; “Bulgaristan yerel ve ulusal basınının da organizasyona büyük ilgi gösterdiğini belirterek “  Ülkemizi ve okulumuzu temsilen götürdüğümüz hediyelerimizle ve oluşturduğumuz çalışmalarımızla  dostane ilişkiler  ve okul öncesi eğitim anlamında yeni deneyim ve fikirler edindik. Diğer tüm çalışmalar ve etkinliklerle Akhisar çapında  ses getiren bu denli onur verici  projeyi gerçekleştirmeyi başaran ve katkıda bulunan başta İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Çakır, Okul Öncesi Öğretmenimiz Mustafa Özkan ve Okul Rehber Öğretmenimiz Metehan İpek  olmak üzere tüm okul personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız