KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Atatürk’ün Akhisar’a Gelişinin 101.yılı kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 5 Şubat 1923 günü Akhisar’a ilk kez gelişinin 101.yılı törenle kutlandı. İlk olarak saat 10.00’da Akhisar Milli Egemenlik Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

5 Şubat 2024 Saat: 14:01
Atatürk’ün Akhisar’a Gelişinin 101.yılı kutlandı
Atatürk’ün Akhisar’a Gelişinin 101.yılı kutlandı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Atatürk’ün Akhisar’a Gelişinin 101.yılı kutlandı

Akhisar Haberleri.com

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 5 Şubat 1923 günü Akhisar’a ilk kez gelişinin 101.yılı törenle kutlandı. İlk olarak saat 10.00’da Akhisar Milli Egemenlik Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Sırasıyla Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Garnizon ve Hava Meydan Komutanı Albay Hüseyin Borazan ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Atatürk anıtına çelenkleri sundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Akhisar Belediyesi halk oyunlarının gösteri ile çelenk sunma töreni son buldu.

Ardından Akhisar Belediyesi fuaye alanında açılan fotoğraf sergisi ziyaret edildi. Günün ikinci programı ise Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda saat 10:30’da başladı. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Akhisar'a gelişinin 101’inci yıldönümünde Milli Egemenlik Meydanı’nda sizlerle bir arada olmanın onuru ve gururu içerisindeyim.

Yurdumuzu düşman işgalinden kurtararak bizlere bağımsız bir vatan ve gelecek bırakan, başta ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve bütün ecdadımızı saygı ve minnetle anıyorum.

Anadolu’yu karış karış dolaşan, memleketin her köşesini kendi evi gibi sahiplenen büyük önderimizi, Akhisar halkı olarak tam 101 yıl önce bugün, burada bağrımıza bastık ve şehrimizde ağırladık.

Vatanın her köşesinde vatandaşları ile vakit geçirmeye büyük önem veren Atatürk, 5 Şubat 1923 tarihinde şehrimizi ziyaret etmiş, Akhisar Belediyemizin onur defterine güzel şehrimizi ve halkımızı öven cümleler yazmıştır.

O’na duyduğumuz sonsuz saygı ve sevgiyi,  bugün tüm Akhisarlılar olarak bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz.

Türkiye Cumhuriyet'imizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için 101 yıl önce büyük bir dayanışma örneği gösteren Akhisar, bugün de aynı azim, kararlılık ve inancı göstermeye hazırdır.

Tarihin her döneminde, Mustafa Kemal Atatürk’ü kalbinde taşıyan ve bugün de taşımaya devam eden,vatan sevdalısı Akhisar halkı olarak, birinci vazifemizi hiçbir zaman unutmadık ve hiç unutmayacağız. Daima O’nun fikirlerinin izinde ve emanetlerinin bekçisi olacağız.

Değerli Akhisarlılar,

Vatandaşı olmaktan her zaman büyük bir onur ve gurur duyduğum, ekmeğiyle, suyuyla, havasıyla büyüdüğüm, sokaklarında yürüdüğüm, koştuğum, bugün de belediye başkanı olarak hizmet etme onuruna eriştiğim Şanlı Akhisar’ın, Cumhuriyetimizi asla sahipsiz bırakmayacağına ve bu emaneti sonsuza kadar yaşatacağına yürekten inanıyorum.

Ata’mızın açtığı yolda ve gösterdiği hedefe yürüyeceğimize, bugün bir kez daha söz veriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Akhisar’ımıza gelişinin 101. yıldönümünde devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, onunla omuz omuza mücadele vermiş silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

 





























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız