KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Başkan Cengiz Ergün, Akhisar Çıkartması

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Akhisar ilçesinde, yeni döneme ilişkin projelerini açıkladı.

22 Şubat 2024 Saat: 09:20
Başkan Cengiz Ergün, Akhisar Çıkartması
Başkan Cengiz Ergün, Akhisar Çıkartması
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başkan Cengiz Ergün, Akhisar Çıkartması

Akhisar Haberleri.com 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Akhisar ilçesinde, yeni döneme ilişkin projelerini açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, 2014 yılından itibaren Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü aracılığı ile 656 Milyon 455 bin TL’lik yatırım yaptığı Akhisar’a yönelik olarak hazırladığı yeni projelerini duyurdu.

İşte Başkan Ergün’ün Yeni Projeleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ‘Vatandaşlarımız bizlere teveccüh gösterip bir dönem daha şehrimizi yönetme görevi verirse yeni dönemde Akhisar’a eski tren yolu peyzaj projemizi kazandıracağız. Yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, 4 kilometre bisiklet yolu, peyzajı ve yeşil alanları olan bu güzel projemizin ihalesini yaptık. Yakın zamanda çalışmalara başlayacağız.

Mevcut otobüs terminalimizi yeni yerine taşıyarak Akhisar’ımıza yeni otobüs terminali kazandıracağız.

Eski otogar alanına Kültür ve Sosyal Yaşam Alanı inşa edeceğiz. Projemiz içerisinde, Çok Amaçlı Salon, Tiyatro Salonu, Kütüphane, Sergi Alanı, Atölyeler, Sosyal Donatı Alanları, Etkinlik Meydanı, Kapalı Otopark yer alacaktır.

Ring yolundan İstanbul yoluna çıkış olan 631 Sokakta prestij cadde ve kavşak çalışması gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki hafta hayırlısıyla çalışmalara başlıyoruz.

Akhisar’ımızın imar planı revizyonu ile birlikte arkeolojik ve kentsel SİT alanının imar planlarını yapacağız.

Medar Mahallemize yeni hal binası kazandıracağız.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Çocuk Gündüz Bakımevi ve Kreş yapacağız.

Manisa’mızın ilk içme suyu barajını DSİ ile yaptığımız protokole göre Akhisar’ımıza kazandıracağız. Akhisar Gürdük Şehit Piyade Teğmen Osman Alp Barajı ile ilçe merkezimize yıllık 6 milyon ton içme suyu sağlayacağız.

Son yıllarda küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak artan yağış rejimleri nedeniyle ilçemizi tehdit eden su baskını ve sellere karşı taşkın haritaları ve dere ıslah projelerinin çalışmalarını başlattık.

Akselendi, Dağdere, Medar, Sindelli, Erdelli, Göcek, Karaköy ve Taşçılar Mahallelerimizin projelerini hazırlıyoruz. İller Bankasından kredileri çıkar çıkmaz bu mahallelerimizin alt ve üstyapılarını da yapmayı hedefliyoruz. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde vatandaşlarımız teveccüh gösterip, bizleri tekrar göreve getirirlerse, Akhisar’ımız için bu güzel projeleri hayata geçireceğiz’ diye konuştu. 

Akhisar’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’a 30 milyon TL’lik yatırımla kazandırılan Şehit Necdi Şentürk Parkı’nda Akhisarlılarla buluştu. İlçeye kazandırılan sosyal yaşam alanında hoşça vakit geçirdiklerini belirten vatandaşlar, yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 35 bin metrekarelik alanda bulunan Akhisar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nda yaptığı yenileme çalışmalarının ardından bölge, Akhisarlıların ikinci adresi oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, ilçe ziyareti kapsamında bulunduğu Akhisar’da, parkta vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı,  MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Parkta vakit geçiren vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Ergün’e, Akhisarlılar yakın ilgi gösterdi. Parkta oyun oynayarak vakit geçiren çocukları da hediyelerle sevindiren Başkan Ergün’e Akhisarlı vatandaşlar Şehit Necdi Şentürk Parkı düzenlemesi nedeniyle teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ne de ziyarette bulundu. ÇKSM'de öğrenim gören minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Cengiz Ergün, çocuklara kırtasiye seti ve top hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, gün boyu Akhisar'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Düzenlenen programlar kapsamında ilçenin işlek caddelerini gezen Başkan Ergün'e, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı,  MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe eşlik etti. İlçe sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün ve İşçi, Akhisar’da sıkılmadık el bırakmadı. Esnafa hayırlı işler dileyen, vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Ergün ve İşçi'ye, Akhisarlılar 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde destek sözü verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi ile birlikte Akhisar’da Çarşamba pazarındaki esnafı selamlayarak, hayırlı işler diledi. Pazardaki coşkulu karşılama ve sıcak ilgi Büyük Başkan sloganlarıyla devam etti.

Pazarcılar Odası da Ziyaret Edildi

Çarşamba pazarı ziyaretinde Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası da ziyaret edildi. Oda Başkanı Mustafa Güral, “Cengiz Başkanımızı Odamızda ağırlıyor olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Kendisine açık destek veriyorum. Türkiye’de MHP’yi temsil eden tek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum” dedi.

 

 









































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız