KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Başkan Dutlulu’ya Esnaflardan Tam Destek

Akhisar’ı karış karış gezmeye ve esnafları ziyaret etmeye devam eden Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, esnaf ve vatandaşların destek sözleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

8 Şubat 2024 Saat: 14:51
Başkan Dutlulu’ya Esnaflardan Tam Destek
Başkan Dutlulu’ya Esnaflardan Tam Destek
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başkan Dutlulu’ya Esnaflardan Tam Destek

Akhisar’ı karış karış gezmeye ve esnafları ziyaret etmeye devam eden Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, esnaf ve vatandaşların destek sözleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Dutlulu’dan memnun olduklarını dile getiren esnaflar ‘Dutlulu ile 5 yıl daha devam’ diyerek desteklerini belirtti.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar’a daha güzel hizmetler kazandırmak için esnaflardan destek istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili A.Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve ilçe yönetimi ile birlikte 2. Nakliye Caddesinde bulunan esnafları dolaşan Başkan Dutlulu, cadde de bulunan işletmeleri tek tek ziyaret ederek seçimlerde kendisine destek istedi. Akhisar Belediyesinin 5 yılda gerçekleştirdiği hizmetler ile ilgili 5 yıllık hizmet kitapçığını vatandaşlara dağıtan Başkan Dutlulu, yaptığı çalışmaları esnaflara tek tek anlattı, yeni taleplerini dinledi ve sorunların çözümü için birim amirlerini bilgilendirdi.

Başkan Dutlulu  ve Milletvekili Bakırlıoğlu ayrıca Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Men ile birlikte Akhisar Belediyesi tarafından merkezde bulunan, Akhisar’ın ilk çarşılarından birisi olan ve restorasyonu Akhisar Belediyesi tarafından  tamamlanan Havuzlu Çarşı’yı gezdi. Buradaki esnafların da yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Dutlulu, esnaflarla toplu hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Ziyaretler sırasında, İyi Parti'nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan ile de karşılaşan Başkan Dutlulu, birbirlerine seçimlerde başarılar diledi. CHP Manisa Milletvekili A.Vehbi Bakırlıoğlu da yerel seçimlerde Akhisar’da Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesinde ise Ferdi Zeyrek için vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşlarda Akhisar’da Başkan Dutlulu’ya Manisa’da Ferdi Zeyrek’e destek sözü verdi.

“HALKIN İÇİNDE, HER İŞİMİZİ HALKIN GÖZÜ ÖNÜNDE YAPTIK”

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Başkan Dutlulu, seçim çalışmalarına hız kesmeden esnaf ve vatandaşlarla buluşarak devam ettiklerini ve seçimlerde destek istediklerini söyledi. Başkan Dutlulu ; “Esnaflarımızı ziyaret ederek, hem hatırlarını sorduk hem de hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Halkımızın hizmetlerimizden memnun olması bizleri de fazlasıyla memnun ediyor. Ben diğer siyasiler gibi değilim; sadece seçimde halkın içine çıkmıyorum. 5 yıldır bu sokaklardayım, geziyorum, dinliyorum. Halkımızın sorunlarına, dertlerine derman olmak ve hızlı çözümler üretmek için canla başla çalışıyorum. Çünkü biz çalışmayı çok seviyoruz. Güleryüzlü, Enerjik ve Çalışkan belediyecilik anlayışımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Esnaf ve vatandaşlar Başkan Dutlulu’nun hizmetlerinden, çalışkanlığından ve dürüstlüğünden memnun olduklarını ifade ederek hatıra fotoğrafları çekildi.









































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız