KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Beşiktaş'ın Akhisar Ayağı Güçleniyor

Beşiktaş JK tarafından İstanbul Swiss Otel'de düzenlenen, Beşiktaş Dernekleri Toplantısı ve kaynaşma yemeğine Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın daveti üzerine 1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği'nden Dernek Başkanı Uğur Hakan Halaza ve Dernek Genel Sekre

2 Mart 2024 Saat: 16:34
Beşiktaşın Akhisar Ayağı Güçleniyor
Beşiktaş'ın Akhisar Ayağı Güçleniyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Beşiktaş'ın Akhisar Ayağı Güçleniyor

Haber Merkezi

Beşiktaş JK tarafından İstanbul Swiss Otel'de düzenlenen, Beşiktaş Dernekleri Toplantısı ve kaynaşma yemeğine Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın daveti üzerine 1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği'nden Dernek Başkanı Uğur Hakan Halaza ve Dernek Genel Sekreteri Umut Güneş katıldı. Bu toplantı, Beşiktaş'ın Akhisar ilçesindeki gelişmelerini değerlendirmek ve kulüp ile yerel dernek arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla önemli bir fırsat olarak görüldü.

Beşiktaş JK'nin, tüm Türkiye genelindeki taraftar dernekleriyle sıkı bir iletişim ve iş birliği içinde olması, kulübün ulusal çapta güçlü bir taraftar yapısını sürdürmesinde kritik bir rol oynuyor. Bu toplantı ve yemek, kulübün yerel derneklerle olan ilişkilerini daha da güçlendirmeyi ve taraftarlar arasında birlik ve beraberliği teşvik etmeyi amaçlıyor.

Toplantıda, Beşiktaş'ın sportif başarıları, kulübün gelecek vizyonu, taraftarlarla ilişkiler ve Akhisar gibi stratejik bölgelerdeki taraftar yapılanmalarının güçlendirilmesi gibi konular ele alındı. 1903 Akhisar Beşiktaşlılar Derneği temsilcileri, toplantıda Akhisar ilçesindeki Beşiktaşlıların sesini duyurma ve yerel düzeydeki taraftar faaliyetlerini daha da canlandırma fırsatı buldu.

Dernek Başkanı Uğur Hakan Halaza ve Genel Sekreteri Umut Güneş, toplantının ardından yaptıkları açıklamada, bu tür organizasyonların taraftarlar arasında kaynaşmayı ve kulübe olan bağlılığı artırdığını vurgulayarak, Beşiktaş JK yönetimine ve Başkan Hasan Arat'a teşekkürlerini iletti.






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız