KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Besim Dutlulu En Çok Oyunu Artıran 10 Belediye İçinde Yer Aldı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Türkiye genelinde oy oranını en çok artıran ilk 10 belediye arasında yer alan Akhisar, Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun liderliğinde büyük bir başarıya imza attı.

22 Mayıs 2024 Saat: 10:50
Besim Dutlulu En Çok Oyunu Artıran 10 Belediye İçinde Yer Aldı
Besim Dutlulu En Çok Oyunu Artıran 10 Belediye İçinde Yer Aldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Besim Dutlulu En Çok Oyunu Artıran 10 Belediye İçinde Yer Aldı

Akhisar Haberleri.com

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Türkiye genelinde oy oranını en çok artıran ilk 10 belediye arasında yer alan Akhisar, Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun liderliğinde büyük bir başarıya imza attı. Dutlulu, 2019 seçimlerinde %55 olan oy oranını 2024 seçimlerinde %59'a yükselterek önemli bir fark yarattı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, “Bence hizmet odaklı, temiz ve şeffaf belediyecilik anlayışı, disiplinli ve çalışkan ilçe başkanı ve örgüt ile birleşince seçimde bu başarı geldi. Teşekkür ederim” dedi. Dutlulu, seçim başarısının arkasında yatan temel unsurların, halka yönelik hizmetlerin kalitesi ve belediyenin şeffaf yönetim anlayışı olduğunu vurguladı.

Akhisar, oy oranını %4 artırarak Türkiye genelinde oyunu en çok artıran belediyeler sıralamasında 9. sırada yer aldı. Bu başarı, Dutlulu'nun liderliğinde Akhisar Belediyesi'nin yaptığı çalışmaların halk tarafından takdir edildiğini ve desteklendiğini gösteriyor.

Akhisar Belediyesi'nin elde ettiği bu başarı, hem yerel hem de ulusal düzeyde dikkat çekti. Besim Dutlulu ve ekibinin, halkın ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı çalışmaları ve şeffaf yönetim anlayışı, Akhisar halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Bu önemli başarı, Akhisar'ın gelecekteki projelerine ve hizmetlerine olan güveni artırırken, Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve ekibinin çalışmalarına devam edeceğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Akhisar halkı, belediyenin sunduğu hizmetlerin ve projelerin artarak devam etmesini bekliyor.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız