KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

CBÜ Rektörü Pakdemirli Akhisar’da!

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli,Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu’nu ziyaret etti.

28 Nisan 2011 Saat: 18:24
CBÜ Rektörü Pakdemirli Akhisar’da!
CBÜ Rektörü Pakdemirli Akhisar’da!
DAYIOĞLU KASABI

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, CBÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Güzel, CBÜ Akhisar Tütün Eksperliği Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, CBÜ Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Harun Çoban ile birlikte Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu’nu ziyaret etti.

Akhisar Ziyaretleriyle ilgili Kaymakamlıkta bilgi veren CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli;” bu günkü ziyaretimiz, hem Akhisar’ı görmek bunun yanında Sigara Fabrikasındaki yerleri görmek, ve Üniversite adına orada yapılabilecek bir şeyler var mı yerinde görmek ve yerel yöneticileri ziyaret edip fikir alışverişi yapmak için Akhisar’dayım. Akhisar Kaymakamı Sayın Mustafa Çek’i makamında ziyaret etmek, Belediye Başkanı Sayın Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etmek ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Sayın Mehmet Ali Erdayıoğlu’nu ziyaret etmek ve fikir alışverişinde bulunmak. Onların bizlere sunacağı fikirler varsa onları dinlemek için Akhisar’dayım” dedi.

Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek;” CBÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli’nin Kaymakamlığımızı ziyaret etmesinden çok memnun oldum. Akhisar’da Yüksek Öğretimde bin’e yakın öğrencimiz var. Akhisar’da bunun birkaç katına çıkacak potansiyel var. Mekan problemi çözülürse, önümüzdeki, yıllarda ilçemizdeki, çevremizdeki ve ülkemizdeki gençlerimizin burada yüksek öğretime devamı mümkün olabilir. Biz kendi yetkimiz çerçevesinde mümkün olduğu kadar yardımcı oluruz. Rektörümüzle bilgi alışverişsinde bulunacağız” dedi.

Ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret eden Rektör Pakdemirli burada Akhisar’da açılacak yeni bölümler üzerinde istişareler yapıldı.

 













 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız