KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

CHPli Vekilden Anlamlı Ziyaret !

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, CHP İlçe teşkilatı, Gençlik Kolları ile birlikte Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez park içinde bulunan Akhisar -Harp Malulü, Şehit ve Gaziler, Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret

19 Temmuz 2011 Saat: 16:49
CHPli Vekilden Anlamlı Ziyaret !
CHPli Vekilden Anlamlı Ziyaret !
DAYIOĞLU KASABI

Ziyarette Diyarbakır’da 13 askerin şehit olmasından büyük üzüntü duyduğu belirterek sözlerine başlayan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz;” Son günlerde yaşanmış olan olaylardan büyük üzüntü duyuyoruz. Bu sebeple sizleri ziyaret etmek istedik, Türk Ulusunun Başı sağ olsun. Hemen ardından İzmir deki olay ve arka arkaya bu olayların yaşanması bizi yıprattı. Ülkenin kötü yönetiminden dolayı başta bir anne olarak üzüntümü dile getirmek istiyorum. Ülkeyi savunmak zorundayız ve bu duygu düşüncelerimizi sizlerle paylaşmak istedik sonuçta bu hepimizin ortak derdi. Türkiye Cumhuriyeti içerisinde hiçbir etnik yapıyı değerlendirmeden, Türkü’de Kürdü de Çerkez’i de Laz’ı da hepsi Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıdır ve bölünmez bütünlüğümüzdür. Barış içinde yaşamamız gerekir. T.C sınırları bizim için çizilmiş en iyi sınırlardır. Herkesin Özgürce rahat yaşaması gerekir. İnsan Hakları ihlali tarafında değiliz. Tüm İnsanların Hakkının savunulması gerektiğine inanıyorum ancak suçlunun da cezasını çekmesi taraftarıyız. Hükümeti ne zaman eleştirsek kendimizi Silivri’de buluyoruz” dedi.

Kürt sorunu hakkında ise, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ali İlerigelen;” Başbakan bu sorunu açılım olarak değerlendirdi. PKK Sorunu vardır Kürt Sorunu yoktur dedi ancak bunu daha önce söylemeliydi diye düşünüyorum. PKK kimden cesaret alarak bu eylemleri yapıyor? Bu soruların tamamı cevaplanmalı ve bu soruları cevaplandırmalarını sağlayacağız. Biz içinizden birisiyiz” dedi.

















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız