KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Çınar Pastanesi'nden Kandil Hayrı

Akhisar'ın Çınarlıkapı esnaflarından saygın bir isim olan Çınar Pastanesi'nin işletme sahibi Mümtaz Keleş, Berat Kandili dolayısıyla anlamlı bir hayra imza attı.

24 Şubat 2024 Saat: 18:47
Çınar Pastanesinden Kandil Hayrı
Çınar Pastanesi'nden Kandil Hayrı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Çınar Pastanesi'nden Kandil Hayrı
Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar'ın Çınarlıkapı esnaflarından saygın bir isim olan Çınar Pastanesi'nin işletme sahibi Mümtaz Keleş, Berat Kandili dolayısıyla anlamlı bir hayra imza attı. İşletmesinin önünde düzenlediği etkinlikle, gün boyu keşkek ikramında bulunarak hem geleneksel bir hayrı yaşattı hem de toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Çınar Pastanesi'nin önünde kurulan stantta yapılan keşkek hayrı, yerel halktan büyük ilgi gördü. Mümtaz Keleş'in ev sahipliğinde gerçekleşen bu etkinlik, kandilin maneviyatını paylaşma ve birlikte olma duygusunu pekiştirdi. Keleş, bu özel günde yapılan hayrın, toplumsal birlikteliği ve kardeşliği güçlendirmeyi amaçladığını belirtti.

Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Gören'in de katıldığı etkinlik, toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, paylaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Gören, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı artırarak, kültürel değerlerimizin yaşatılmasına katkıda bulunduğunu ifade etti.

Çınar Pastanesi işletme sahibi Mümtaz Keleş, katılımcılara teşekkür ederek, gelecek yıllarda da bu tür hayırlı etkinlikleri sürdürme niyetinde olduğunu dile getirdi. Kandil dolayısıyla yapılan keşkek hayrının, hem lezzetli bir ikram olması hem de manevi bir buluşma vesilesi olması, katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.
























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız