KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Dev Öğrenciler Buluştu

Dev Öğrenciler Buluştu

26 Mart 2013 Saat: 21:38
Dev Öğrenciler Buluştu
Dev Öğrenciler Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

251 Bin Dev Öğrenci Projesi Akhisar İlçe Kurulu 26 Mart 2013 Salı günü saat 10.00’da Öğretmenevi toplantı salonunda Şube Müdürü Mustafa Akkuyu başkanlığında toplandı. Proje kurulunda yer alan tüm öğrencilerinde hazır bulunduğu toplantıda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek dev öğrenci uçurtma şenliğinde öğrencilere dağıtılacak uçurtmaların tespiti yapıldı. Tüm okullardan öğrencilerin katılımıyla Akhisar gölet alanında yapılması planlanan şenlikte çocuklar umutlarının, hayallerinin yazılı olduğu uçurtmaları uçuracaklar. Çünkü Umuda Güç Veren Özgürlüğüdür.

Rengârenk bir coşkuyla yapılacak etkinlik şimdiden öğrencileri heyecanlandırdı. 

“Marka şehir Manisa” dev öğrenci turizm rehberi kitabının tanıtımının da yapıldığı toplantıda kitabın dağıtımıyla ilgili çalışmalar konusunda istişare yapıldı.

Ayrıca Akhisar Belediye ve Gençlik Spor Kulübü’ne 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında yapılan protokol gereğince galibiyet başına verilen 5000 liralık pirimin teslim edildiği belirtildi. Bu desteğin kazanılan her maçın devamında yaşanacağını söyleyen proje kurulu sözcüsü Anadolu Lisesi Öğrencisi Türkü Hazal Kütük “Akhisar spora destek amacıyla maçlara gitmeye devam edeceklerini ve yine proje kurulu olarak bir antrenmana katılarak destek vereceklerini, Akhisar spordan da Beşiktaş maçına 251 Bin Dev Öğrenci pankartıyla çıkmalarını isteyeceğiz “dedi.

Değerli Kaymakamımız Kamil Köten’in makamına geçilerek yapılan toplantı ve alınan kararlar hakkında kendileriyle görüşmeler yapan Dev Öğrenci Ekibi gölet alanında Akhisar Belediyesi Dev Öğrenci Amfi Tiyatro inşaatındaki çalışmaları yerinde değerlendirdi. Firma yetkililerinden edinilen bilgiye göre eserin teslim tarihinde herhangi bir aksama olmadığı nisan ayı içerisinde tamamlanıp kullanıma açılacağı bilgisi alındı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız