KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Eğitim-Bir-Sen, Altınsoy'u makamında ziyaret etti

Eğitim-Bir-Sen, Altınsoy'u makamında ziyaret etti

7 Mart 2013 Saat: 11:08
Eğitim-Bir-Sen, Altınsoy'u makamında ziyaret etti
Eğitim-Bir-Sen, Altınsoy'u makamında ziyaret etti
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar  Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İlçe Temsilcisi  Rıza Bahar; Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u makamında  ziyaret etti.

Akhisar  Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen  İlçe Temsilcisi  Rıza Bahar ; Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’a çalışmalarında başarı dileklerini iletirken, ziyaret esnasında Manisa'nın eğitim ve öğretim hizmetlerinin kalitesinin daha iyi bir seviyeye getirilmesi ve mevcut problemlerin çözümü için İl Milli Eğitim Müdürlüğünün her zaman yanında olacaklarını, eğitim adına her türlü katkı sunabileceklerini ve  bunlardan da büyük bir memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Bahar, Göreve yeni başlayan şube müdürleri göreve yeni başlayan şube müdürleri İlyas Şen, Abdullah Ölmez, İsa Kara, Abdullah Mesut Arslan, Fevzi Yüksel, Kemal Koçkaya, Mehmet Alp, Sema Çiftçi’yi  makamlarında  ziyaret ederek yeni görevleri için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.   

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Akhisar Eğitim-Bir-Sen heyetine yapmış olduğu bu nazik  ziyaretten dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini belirtti.İl genelinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi  verdi.

Ziyarette,  Manisa  Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Akhisar  Eğitim-Bir-Sen  yönetim kurulu üyeleri Süleyman Erdem, Osman Kösemen, Ahmet Taşçı, Mehmet Şahin ve Cevdet Çağrı Yağan’da hazır bulundular.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız