KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Eğitim Bir Sen’den Tüm Eğitim Çalışanlarına eğitim kursları!

Eğitim Bir Sen’den Tüm Eğitim Çalışanlarına eğitim kursları!

6 Eylül 2011 Saat: 18:35
Eğitim Bir Sen’den Tüm Eğitim Çalışanlarına eğitim kursları!
Eğitim Bir Sen’den Tüm Eğitim Çalışanlarına eğitim kursları!
DAYIOĞLU KASABI

Eğitim Bir Sen’den İster Sendikalı İster Sendikasız Tüm Eğitim Çalışanlarına Yönelik Eğitim Kurumları Müdürlüğü, Baş Müdür yardımcılığı, Müdür ve Müdürlük Seçme Sınavı’na Hazırlık  Kursu.

 

Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi Kültür Salonunda eğitim kursları başladı.

 

Akhisar Memur Sen ve Eğitim Bir Sen ilçe Başkanı Rıza Bahar;” 01-02 Ekim tarihlerinde yapılacak olan  yöneticilik sınavlarına hazırlık kursu tüm Eğitim Çalışanları için, 5-30 Eylül tarihleri arasında hafta içi her gün saat 20:00 – 22:00 arası olmak üzere toplam da 40 saat kurs veriyoruz. Konuların alanlarında uzman olan 9 öğretim görevlisi tarafından verileceğini,Kurs sonunda da bir deneme sınavı yapılacağını ve  Derslerde Eğitim Bir  Sen Genel merkezi tarafından hazırlanan 800 sayfalık hazırlık kitabından yararlanılacağını söyledi.

Büyük Düşler Kuranlar Düşlerini Gerçekleştirmekle Kalmaz Onları Aşarlar

 

Akhisar Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Akhisar ilçe Başkanı Rıza Bahar;”Hizmet sendikacılığımızın gereği olarak yöneticilik sınavına girecek ister sendikalı ister sendikasız tüm eğitim çalışanlarına  katkı sunmak amacıyla önceden olduğu gibi kurs  ve doküman desteği sunmaya devam ediyoruz..Umuyorum ki Hazırlık kursumuz en güzel ve en verimli bir şekilde gerçekleşecek,katılan arkadaşlarımız kurstan azami derecede istifade edeceklerdir. Değerli dostlar; ‘büyük düşler kuranlar,düşlerini gerçekleştirmek ile kalmazlar,onlar düşlerini aşarlar’. Sendikamızın kurucuları da büyük düşler kurarak Birlerden yüzlere,yüzlerden den binlere,binlerden on binlere,on binlerden yüz binlere ve ,yüz binlerden  iki yüz bin üye sayısına  ulaşma başarısını göstererek 15 Mayıs 2011 de Türkiye’nin en etkili ve en yetkili sendikası oldu.dedi.

 

Bu başarımızı sırrı neydi biliyormusunuz? Biz bir yandan ‘Çalışanların ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerinin geliştirilmesi yönünde kazanımlar elde eder iken,diğer yandan da Türkiye’nin demokratikleşmesine,sivilleşmesine ve özgürleşmesine katkı sunuyoruz’. Kısacası bizler ötelerin ötesini düşünerek hareket ediyor ve Türkiye’nin imarında,eğitim alanında  yol haritası oluşturuyoruz. Bizler Üye yapma işlemine sadece sayımızı arttırma nazarı ile bakmadık.Bu bakış tarzı ne bizim,mefkuremize ne de şuur düzeyimize uygun bir durumdur. ‘Her üyemiz bize bir değer kazandırır,her üyemize bizler yeni değerler kazandırırız’ anlayışına sahibiz” dedi.

 

Görüşmelerimiz Sonucunda Kayhan Ergun TL ve EML’ye 600 Bin TL’lik Motor Atölye Binası Yapımı Protokolü İmzalandı

 

Bahar;” Akhisar Kayhan Ergun TL ve EML’de Deprem güçlendirme proje çalışmaları sonucu yıkım kararı ile 1,5 yıl önce yıkılan Motor Atölye binasının yerine yenisinin yapılması için ilgili kurum,kuruluş ve kişiler ile görüştük. Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur AYDEMİR bey’in de yardımlarıyla 27 Ağustos 2011 Cuma günü yaklaşık maliyeti 600 Bin TL olan Atölyenin yapılması için protokol imzalanmıştır.diyerek Emeği geçen herkese buradan teşekkür etti.

Sıra’da İlçemize Bir  Üniversite Kazandırmak Var

 

Rıza Bahar;”Yeni hedefimiz İlçemize ilkönce 4 yıllık bir fakültenin açılmasını  ve  hemen  akabinde de  Akhisar Üniversitesinin kurulmasını sağlamaktır.dedi.

Hedefe Yürüyen Adam Ol Yeter

 

Akhisar Memur Sen ve Eğitim Bir Sen ilçe Başkanı Rıza Bahar;” Çok kıymetli arkadaşlarım ,Nitelikli bir toplumda yaşamak istiyor isek ,Hedefimiz Nitelikli İnsanlar yetiştirmek olmalıdır. Bunun için sabırla çok çalışmalıyız. Ve sizler için hazırlamış olduğumuz kursumuza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum,hepinize başarılar diliyorum” Dedi.

 

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer yaptığı konuşmada ; İlkönce, Üyeleri ile ister sendikalı ister sendikasız tüm eğitim çalışanlarına yönelik olan yöneticilik sınavları öncesi  hazırlık kursu düzenleyen Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Rıza Bahar ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.Bu tür hazırlık kurslarının çok faydalı olacağı kanaatindeyim. Öğretmenlik mesleğinin zorluğu herkes tarafından bilinmekle beraber idareciliğin de bir o kadar  zor olduğunu  söyledi.İdarecilik görevlerine talip olan buradaki bütün arkadaşlarıma ilkönce kolay gelsin der.Sınavlarda da başarılar diliyorum.dedi.

 

Kursun ilk dersi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik  anlatımıyla başladı.

 










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız