KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Emekli Öğretmenlere veda gecesi düzenlendi

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, geçmiş dönemde görev yapmış ve emekliye ayrılan okul müdürleri Ceyhun Fidan, Ramazan Kuşçu ve Adnan Efe ile Şube Müdürü Kamile Gökalp'i onurlandırmak için özel bir etkinlik düzenledi

21 Kasım 2023 Saat: 19:17
Emekli Öğretmenlere veda gecesi düzenlendi
Emekli Öğretmenlere veda gecesi düzenlendi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Emekli Öğretmenlere veda gecesi düzenlendi

Haber Merkezi

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, geçmiş dönemde görev yapmış ve emekliye ayrılan okul müdürleri Ceyhun Fidan, Ramazan Kuşçu ve Adnan Efe ile Şube Müdürü Kamile Gökalp'i onurlandırmak için özel bir etkinlik düzenledi. "Vefa Gecesi" adı verilen bu etkinlik, emekliye ayrılan bu değerli eğitimcilerin mesleki hizmetlerine saygı ve takdir göstermek amacıyla tertip edildi.

Etkinliğe, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Kayaalp ve diğer ilçe milli eğitim şube müdürleri, resmi ve özel okul müdürleri katıldı.

Gecenin açılışı, Şeyh İsa Anadolu Lisesi Müdürü Yıldırım Bayır'ın, geçtiğimiz hafta vefat eden Halim Özkan ve tüm şehit öğretmenler ile şehitler adına okuduğu aşr-ı şerif ile yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, açılış konuşmasında, okul ve kurum müdürlerine, Kaymakam Murat Kütük ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli'ye ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Erdem, Akhisar'ın eğitim kalitesini artırmak için çaba sarf eden ve bu süreçte yardımcı olan tüm müdürlere minnettarlığını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ve Akhisar Kaymakamı Murat Kütük de Vefa Gecesi'yle ilgili kısa konuşmalar yaptı ve katılımcılara teşekkür etti.

Programın ikinci bölümünde, düzenlenen plaket töreni ile emekli müdürlere plaketler takdim edildi. Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Bu anlamlı gece, Akhisar'da eğitim camiasında uzun yıllar hizmet vermiş değerli isimleri onurlandırarak, onların katkılarını takdir etme ve gelecek nesillere ilham verme amacını taşıyordu.
















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız