KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

EML’den Teknik Desteğe Teşekkür!

EML’den Teknik Desteğe Teşekkür!

21 Ocak 2012 Saat: 00:43
EML’den Teknik Desteğe Teşekkür!
EML’den Teknik Desteğe Teşekkür!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Kayhan Ergun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi alanına Teknik Eğitim ve Öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere malzeme ve hizmet veren 19 kuruluş ve kişilere Okul Müdürü Mehmet Aksoy’un odasında törenle teşekkür belgeleri verildi.


Toplantıda konuşan Akhisar Kayhan Ergun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Aksoy;” Değerli arkadaşlar, öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Okulumuz motorlu araçlar teknolojisi alanında yapılan teknik eğitimde kullanılmak üzere değişik zamanlarda bizlere destek oldunuz. Bundan sonrada katkılarınızın devam edeceğini biliyorum. Yaptığınız katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Göksugür;” Okulumuza yaptığınız katkılar bizler için çok önemli. Sizler için vasıflı teknik eleman yetiştirme görevi olan Endüstri Meslek Lisesiyle eğitimde birlikte hareket ederek katkı sağlamanız çok güzel bir davranıştır. Katkılarınız için teşekkür ediyorum” dedi.


Onur Sadeer, İsmail Kıcırlı, Erkan Yakupoğlu, Taner Kulan, Derya Akbıyık, Mehmet Karabenli, Mehmet Çakır, Halil Işık, Alaatdin Erol, Hüseyin Avcı, Musa Avcı, Şerif Türkan,  Mehmet Emin Kızıl, Veli Akagündüz, Kazanlı Ticaret, Salih Kozlu, Mert Avlan, Yıldız Elektrik, Akın Tütüncü’ye teşekkür belgelerini, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Göksugür ve Akhisar Kayhan Ergun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Aksoy, tarafından verildi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız