KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

En Anlamlı Anneler Günü Hediyesi

Akhisar’da 18 Yıldır Hizmet veren ve elde ettiği başarıları ile Akhisar’ı Türkiye ile yarıştıran Körfez Dersanesi 2011 YGS’de yeni başarılara imza attı. Sınava Körfez dersanesi ile hazırlanan Zeynep ÇEK YGS1 (474,446), YGS3 (458,6

8 Mayıs 2011 Saat: 13:26
En Anlamlı Anneler Günü Hediyesi
En Anlamlı Anneler Günü Hediyesi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar’da 18 Yıldır Hizmet veren ve elde ettiği başarıları ile Akhisar’ı Türkiye ile yarıştıran Körfez Dersanesi 2011 YGS’de yeni başarılara imza attı. Sınava Körfez dersanesi ile hazırlanan Zeynep ÇEK YGS1 (474,446), YGS3 (458,638), YGS4 (452,119) YGS5 (468,178) YGS6 (474,803) puan türlerinde Akhisar 1. si oldu. Dersane Yöneticileri bu başarıyı elde eden öğrencilerini Notebook vererek ödüllendirdi. Körfez dersanesi Müdürü Mustafa Batı emeği geçen herkese teşekkür ederek bu zorlu kulvarda büyük fedakarlık ve gayret isteyen dersanecilik faaliyetini yıllardır başarı ile yürüttüklerini elde edinilen başarının ve derecelerin hem kendilerini motive ettiğini hemde sevindirdiğini, başarılarının altında öğretmenlerinin fedakarlıkları ve gayreti ile öğrencilerin planlı çalışmalarının ve ailelerininde yardımlarının yattığını belirtti.

1.700.000 öğrencinin yarıştığı bu zorlu sınavda başarı gösteren tüm öğrencileri ve aileleri tebrik eden BATI, LYS’ye hazırlanan öğrencilere başarılar dileyerek Akhisar Halkının güvenine layık olmak için elerliden geleni yapacaklarını söyledi. Körfez dersanesi müdürü Mustafa Batı, Körfez dersanesinin her yıl kendisini yenileyen bir dersane olduğunu randevulu ders sistemi ( RDS ) sanal kütüphane çalışma kitapları, çözüm DVD’leri, E-Yoklama ile Teknolojik imkanları eğitim ortamına aktararak daha iyi bir dersane ortamı oluşturup daha yüksek başarıları hedeflediklerini ifade etti.

Zeynep ÇEK, Ödülünü, Annesi Tuba ÇEK ve Kardeşi Sedanur ÇEK ile birlikte Dersane Müdürü Mustafa BATI’dan aldı. Zeynep bu anlamlı ödülü en güzel anneler günü hediyesi olarak gördüğünü ve annesine armağan ettiğini dile getirdi. METRONOM A.Ş olarak başarılarının devamını diliyoruz.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız