KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması Sonuçlandı !

Çevre Haftası Nedeniyle Manisa Çevre ve Orman İl Müdürlüğü ve Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen çevre haftası programı belediye meclis salonunda yapıldı.

8 Haziran 2011 Saat: 10:47
En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması Sonuçlandı !
En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması Sonuçlandı !
DAYIOĞLU KASABI

Çevre Haftası Nedeniyle Manisa Çevre ve Orman İl Müdürlüğü ve Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen çevre haftası programı belediye meclis salonunda yapıldı. Programda ilk olarak Akhisar Zeynep Gülün Öngör Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından Çevre konulu görsel çalışmalarının yer aldığı sergi açılışı yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çevre Orman İl Müdürü Yahya Güngör yaptı. Çevre ve Orman Bakanlığının yaptığı çalışmaları açıklayan Güngör yaptığı konuşmada herkesin çevre konusunda üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini, elde edilen atıkların geri dönüşüm olanaklarının mutlaka insanlara aşılanması gerektiğini vurguladı.

Akhisar Özel yüksel Lisesi ve Akhisar Belediye’sinin ortaklaşa düzenlediği en güzel balkon ve en güzel bahçe yarışması sonuçlarına göre dereceye girenlere ödülleri verildi. İlk olarak yarışma hakkında bilgi veren Özel Yüksel Lisesi öğretmeni Esra Nur Kutlu yarışmanın ilk olarak öğrencilere verdiği bir proje olduğunu ve arka planda bunun Akhisar Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen güzel ve örnek bir projeye dönüştüğünü kaydetti.

Projeye katılan öğrencilere protokol üyeleri tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Yine jüri üyeleri Gazi İlköğretim Okulundan Rıza Coşar Bal ve Zafer Karakulak, Belediye Peyzaj Mimari Seval Yumukoğlu’na teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yapılan Yarışma sonunda En Güzel Balkon Yarışmasında birinci Sadriye Yumurtacı, ikinci İsmet Çay ve üçüncü Mehtap Düdar oldu. En Güzel Bahçe Yarışmasında ise birinci Ahmet Yalaza, ikinci Seren Aytaç ve üçüncü Fikret Türk oldu. En Güzel Balkon Yarışmasında Mansiyon ödüllerine layık olan Sunay Coğuplugil, Orhan Reçber, Sema Çolakoğlu Tekin, Türkan Sertçetin, Faize Beşiktepe ve Ayhan Yavaş’a ödülleri verildi.

En Güzel Bahçe Yarışmasında mansiyon ödüllerine layık görülen H. İbrahim Karaca, Nevin Kerti, Osman Erkanlı, Asuman Tekgönül, Ebru Gülban, Rüstem Aygen’e ödülleri takdim edildi. Yarışmaya katılan diğer katılımcılara da farklı çiçek tasarımları hediye edildi.

 





























HABER&REKLAMLARINIZ İÇİN(0 236 414 91 36 - 0535 735 89 90)
HABER : EMRAH DÜZTAŞ

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız