KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Felicita Güzellik Merkezi Kapılarını Açtı

Akhisar, Hürriyet Mahallesi'nde kadın girişimci Buket Yıldırım Uncu tarafından güzellik ve mutluluğun adresi olmaya aday yeni bir mekana kavuştu.

9 Mart 2024 Saat: 08:51
Felicita Güzellik Merkezi Kapılarını Açtı
Felicita Güzellik Merkezi Kapılarını Açtı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Felicita Güzellik Merkezi Kapılarını Açtı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar, Hürriyet Mahallesi'nde kadın girişimci Buket Yıldırım Uncu tarafından güzellik ve mutluluğun adresi olmaya aday yeni bir mekana kavuştu: Felicita Güzellik Merkezi. Şehit Murat İlerigelen Caddesi üzerinde yer alan Saime Hanım Apartmanı'ndaki yerinde 47 numarada hizmete giren merkez, güzellik ve estetik alanında hizmet vermek üzere kapılarını açtı. Açılış töreni, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, İYİ Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan ve işyeri sahibi Buket Yıldırım Uncu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Felicita Güzellik Merkezi'nin açılışı, büyük bir coşku ve renkli görüntülerle kutlandı. Açılış töreninde bir araya gelen konuklar, işyerinin açılış kurdelesini birlikte keserek, merkezin Akhisar’a kazandırılmasının mutluluğunu paylaştı. İşyeri sahibi girişimci kadın Buket Yıldırım Uncu, açılışta yaptığı konuşmada, eşine verdiği destekten ötürü teşekkür etti ve Akhisar’a getirmenin gururunu yaşadığını ifade etti.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da konuşmasında, üç başkan adayının bir arada olmasının mahalleye ve işletmeye hayırlı olmasını diledi ve komşu olarak bu güzel hizmetin bir parçası olmanın mutluluğunu dile getirdi.

Felicita Güzellik Merkezi, "Uzmanlık ve Güzellik ilhamımız mutluluk" sloganıyla, her insanın kendi benzersiz güzellik kaynağını bulmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Deneyimli ekibi ve önde gelen markalarla gerçekleştirdiği işbirlikleriyle, müşterilerine eşsiz bir güzellik deneyimi sunmayı hedefleyen merkez, profesyonel hizmetler ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

Felicita Güzellik Merkezi, kalıcı makyajdan cilt bakımına, epilasyondan bölgesel incelme ve vücut bakımına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Kalıcı güzellik ve bakım uygulamalarıyla müşterilerine kaliteli ve sağlıklı bir yaşam vaat eden merkez, Akhisar’ın yeni güzellik ve bakım destinasyonu olarak öne çıkıyor.

Merkezin iletişim bilgileri arasında bulunan telefon numaraları 02364041808 veya 05546490818 üzerinden randevu alınabiliyor, böylece danışanlar kendileri için en uygun zaman diliminde profesyonel hizmetlerden yararlanabiliyorlar. Felicita Güzellik Merkezi, Akhisar'da güzellik ve estetik anlayışına yeni bir soluk getirerek, herkesi mutluluk ve güzelliğin birleştiği bu özel atmosferi deneyimlemeye davet ediyor.

























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız