KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

Fenerium Tırı Akhisarda !

Fenerbahçe Spor Kulübüne ait lisanslı ürünlerin satışının yapıldığı gezici Fenerium Tırı Akhisara geldi.

26 Eylül 2011 Saat: 10:17
Fenerium Tırı Akhisarda !
Fenerium Tırı Akhisarda !
DAYIOĞLU KASABI


 

Milli Egemenlik Meydanı Yeni Belediye Hizmet Binası önünde tanıtımı yapılan ve satışa sunulan Fenerium ürünlerine Akhisarlı Fenerbahçeli taraftarın ilgisi büyük oldu. Türkiye'nin dört bir yanına gezici olarak hizmet veren Fenerbahçe Gezici Mobil Tır'ı Yeni  Belediye Hizmet Binası önünde Fenerium lisanslı ürünlerinin satışı yaptı.

Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aydın Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Nihat Uz, Sebahattin Garip, İsmail Gürbüz, İsmail Atar, İlker Kazancıoğlu ile birlikte, Milli Egemenlik Meydanı Yeni Belediye Hizmet Binası önüne gelen Fenerbahçe Gezici Mobil Tır Yetkilisi Serhat Başaran, Servet Kablan ve Nevzat Yıldız’ı Gezici Tır'da ziyaret etti.

Fenerbahçe ürünlerinin satıldığı gezici mobil Tır’ının Akhisarlılar tarafından büyük ilgi gördüğü söyleyen  Fenerbahçe Gezici Mobil Tır Yetkilisi Serhat Başaran, " Akhisar'a Bilecik Osmaneli’nden geldik burada da 3 gün kalıp sonra da Çarşamba günü Soma’ya gideceğiz. Fenerbahçe ürünlerini, Fenerbahçelilere ulaştırmak için yollardayız. Gezici Tır'da, Fenerbahçe Taraftar kart Formu, formalar, kaban, eşofman, bebek ürünleri, aksesuarlar, saat, anahtarlık, atkı, eldiven, bere, Fenerbahçe bayrağı, rozet ve parfüm gibi birçok ürün yer alıyor” dedi.

Fenerium Gezici Tır'ının Akhisar’a gelmesiyle ilgili bir açıklama yapan Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aydın Coşkun;” Gezici Tır'ın Akhisar'a gelmesi Fenerbahçeli olarak bizleri çok mutlu etti. Fenerbahçe Gezici Mobil Tır’ında yeni kart ve kart yenilenmesi Formu dolduruluyor. Akhisarlı Fenerbahçelilerin Fenerium Gezici Mobil Tır’ında ki lisanslı ürünlere yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum” dedi.
































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız