KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ferdi Zeyrek, Akhisar'daki Ring Yolunun Bitiş Tarihini Açıkladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Akhisar'daki ring yolu, Haziran sonunda tamamlanacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yaptığı açıklamada, Akhisar ilçesindeki yarım kalan projelerin tamamlanması için yo

23 Mayıs 2024 Saat: 12:03
Ferdi Zeyrek, Akhisardaki Ring Yolunun Bitiş Tarihini Açıkladı
Ferdi Zeyrek, Akhisar'daki Ring Yolunun Bitiş Tarihini Açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ferdi Zeyrek, Akhisar'daki Ring Yolunun Bitiş Tarihini Açıkladı

Akhisar Haberleri.com

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Akhisar'daki ring yolu, Haziran sonunda tamamlanacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yaptığı açıklamada, Akhisar ilçesindeki yarım kalan projelerin tamamlanması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Zeyrek, "Her hafta bir günümü bir ilçemizde geçiriyorum. İlçelerimize gidiyoruz, muhtarlarımızla sabah kahvaltısı yapıyoruz, sorunlarını dinliyoruz ve çözüm yolları arıyoruz. Daha sonra esnaflarımızı ziyaret ediyoruz ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile toplantılar yapıyoruz. 5 yıl boyunca her haftamın bir gününü ilçelerimize ayıracağım. Bu koordinasyonu sağlayacak kurum Manisa Büyükşehir Belediyesi olacak ve İlçe Başkanımıza destek vereceğiz," dedi.

Akhisar'daki yarım kalan eski demir yolu projesinin önemine değinen Zeyrek, "Akhisar’ımızın kaderine terk edilmiş ring yolu projesi var. Bu projenin sizler için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ancak, bizden önceki yönetim bu önemi kavrayamadı. Bizler de meclisimizde Besim Başkanımız ile bir protokol yaparak ring yolunu tamamlayacağız. Başkanım burada asfaltı üretecek ve ortak işçilik ile birlikte Haziran sonunda ring yolu tamamlanmış olacak. Bu projenin sizin için ne kadar elzem olduğunu biliyorum ve Besim Başkanım ile el ele vererek bu konuyu gündeme aldık," ifadelerini kullandı.

Ferdi Zeyrek, Akhisar halkının sorunlarını çözmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ilçedeki projelerin zamanında ve eksiksiz bir şekilde tamamlanacağını sözlerine ekledi. Akhisar'daki ring yolunun tamamlanması, ilçenin ulaşım altyapısında önemli bir iyileşme sağlayacak.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız