KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi İngiltere’de Proje Görüşmelerini Tamamladı

Okulumuz, masrafları Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitimi Gençlik Proramları Merkezi Başkanlığı ile Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanmakta olan Erasmus+ Ka2 Okul Ortaklıkları projesi doğrultusunda İngilter

28 Şubat 2017 Saat: 16:45
Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi İngiltere’de Proje Görüşmelerini Tamamladı
Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi İngiltere’de Proje Görüşmelerini Tamamladı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Kale Motor

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi İngiltere’de Proje Görüşmelerini Tamamladı

Haber Merkezi-MHA

Okulumuz, masrafları Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitimi Gençlik Proramları Merkezi Başkanlığı ile Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanmakta olan Erasmus+ Ka2 Okul Ortaklıkları projesi doğrultusunda İngiltere’nin Exeter, Tavistock şehrindeki görüşmelerini tamamlayıp yurda döndü.

Toplantı Matematik derslerinde kullanılabilecek Kinestetik Eğitim Metotları üzerine idi. Okul olarak hazırladığımız iki Kinestetik Öğretme Metodu ortak ülkelerin öğretmenleri ile paylaşıldı. Aynı şekilde ortak ülkelerin hazırlamış oldukları Kinestetik öğretme metotlarını uygulama ve yerinde inceleme fırsatı bulduk. İngiltere’deki toplantıya okulumuzu temsilen Okul Müdürü Yasin Doru, Müdür Yardımcısı ve Proje Koordinatörü İsmail ARSLAN ve İngilizce Öğretmeni Hacer ARSLAN katılmışlardır. Toplantı sonrası kamu bilgilendirmesi, öğrenci ve öğretmenler arasında proje sonuçlarının yaygınlaştırılması çalışmalarımız devam edecektir. Bir sonraki toplantımız 1-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Akhisar’da gerçekleştirilecektir. Toplantının konusu ise Yabancı dil eğitiminde Kullanılabilecek Kinestetik Öğretme Metotları üzerine olacaktır.

Okul Müdürü Yasin DORU bu ziyaret hakkında şu açıklamalarda bulundu; biz okul olarak bu görüşmeler sonucunda ülkelerin Kinestetik eğitim ile eğitimlerine ne derecede katkıda bulunduklarını çeşitli seminerler ve sunularla karşılaştırma ve değerlendirme şansı bulduk.

Okul Müdürü olarak İngiltere’deki eğitim sistemleri hakkında bilgiler aldık ve bu okullarda kullanılan başarı arttırıcı tedbirleri okulumuzda uygulayarak okulumuzun başarısına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. İngiltere’deki eğitim sisteminde özellikle disiplinli bir eğitim anlayışının yanında eğitime olan ciddi ve işbirlikçi bir yaklaşım dikkatimizi çekmiştir. İngiliz Eğitim sisteminde özellikle yaparak ve yaşayarak öğrenme daima ön plana çıkarılmaya çalışılmaktadır. Bunun sonucunda öğrenciler dersler de hem sıkılmıyorlar hem de daha aktif oluyorlar. Okul olarak Kinestetik Eğitimi desteklememizdeki amaç ise derslerimize biraz daha dinamizm katmak, öğrencilerin sıkılmadan okul derslerine aktif katılımını sağlamak ve öğrencilerin derslerdeki öğrenme becerilerini arttırmaktır.

Proje çalışmalarımız boyunca kültürel ve sosyal etkinlerde yer almaktadır. İngiltere ziyaretimiz boyunca İngiltere’ye ait pek çok kültürel etkinlikler ve tarihi gezilere katıldık. Bu çalışmalar kesinlikle okulumuza yeni hedefler kazandırmaktadır. Bu proje çalışmaları aynı zamanda kültürümüzü, gelenek göreneklerimizi, dini ve manevi değerlerimizi anlatabileceğimiz yani gönüllü turizm elçiliği yapabileceğimiz platformlardır. Biz bu fırsatı değerlendirerek ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ettiğimize ve kendimizi en iyi şekilde tanıttığımıza inancımız tamdır. Bundan sonraki çalışmalarda öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

 

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız