KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Göldelioğlu Anaokulu Açılıyor!

Göldelioğlu Anaokulu Açılıyor!

2 Kasım 2011 Saat: 00:54
Göldelioğlu Anaokulu Açılıyor!
Göldelioğlu Anaokulu Açılıyor!
DAYIOĞLU KASABI

İlçemize okulöncesi eğitimde 4. Anaokulu olarak hizmete girecek olan Mustafa Sabiha Göldelioğlu Anaokulu yakında eğitim öğretime açılacak.

 

Akhisar İlçe Milli Eğitim Yatırımlardan sorumlu Şube Müdürü Cafer Tetik; “İlçemizde uzun yıllar İlköğretim okulu olarak hizmet etmiş olan Mustafa Sabiha Göldelioğlu İlköğretim Okulunu hayırsever ailemizin de onayını alarak anaokuluna dönüştürüyoruz. 100 öğrenci kapasiteli olan okulumuz Akhisar’ın 4. Müstakil Anaokulu olacak. 5 dersliği, müstakil yemek salonu, uyku odası, rehber öğretmen odası, idareci odaları ile öğrencilerimize yarım gün ve tam gün yaş gruplarına göre ayrı ayrı hizmet verilecektir. İl Genel Meclisimizin desteği ile bugün okulumuzun gerekli tadilatına başlanılmıştır. Önümüzdeki günlerde ön kayıt yaptıran 60 öğrencimiz ile derslerimize başlayacağız” dedi.

 

Tetik;”Yeni eğitim öğretime açtığımız anaokulları ile birlikte Okulöncesi okullaşma oranımızın yüzde 90 ulaşması biz eğitimcileri memnun etmektedir. Hedefimiz okulöncesi ile tanışmayan öğrenci kalmamasıdır. Manisa genelinde ve özellikle Türkiye genelinde yakaladığımız okulöncesi okullaşma oranı bir hayli yüksek. Umudumuz bu çalışmaların sonraki yıllarda kendini gösterecek olmasıdır. Yaklaşık 3 yıldır okulöncesi eğitimde şahıs olarak ayrı bir önemle çalışıyorum. İlçemiz genelinde 1900 okul öncesi öğrenci ile eğitim yapmaktayız. Akhisar’ımızın bu denli öğrenci sayılarında artışa sebep olan tüm okul müdürlerimi kutluyorum. Bu başarı onlarındır. Hiç açılamayacak gözüyle baktığımız bölgelerde bile anasınıflarını açtık. Ve bu günlere geldik. Halen Çobanhasan Köyü ve Kocakağan Köylerimizde de alt yapı çalışmalarımız sürmekte olup 1 ay içinde her iki köyümüze de anasınıflarını açacağız” dedi.

 








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız