KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

Hayat Paylaşınca Değer Kazanır

Hayat Paylaşınca Değer Kazanır

1 Haziran 2012 Saat: 14:47
Hayat Paylaşınca Değer Kazanır
Hayat Paylaşınca Değer Kazanır
DAYIOĞLU KASABI

Manisa İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan Valilik Makamının 15.02.2012 tarihli oluru ile uygulamaya konulan “Hayat Paylaşınca Değer Kazanır Projesi” kapsamında; Manisa İş Eğitim Merkezi’nde eğitim gören engelli çocukların yapmış oldukları çalışmalar (anahtarlık v.b.), 31.05.2012 günü 10.00- 14.00 saatleri arasında, Manisa Emniyet Müdürlüğü ana binanın bahçesinde kurulan stant da sergilendi.

İl Emniyet Müdürü Yunus ÇETİN başta olmak üzere, Emniyet Müdürlüğü personeli, yapılan bu etkinlikle kurulan stant da çocukları ziyaret ederek zaman paylaşımında bulunuldu, zihinsel engelli çocuklara ve onlara emek veren öğretmenlerine maddi ve manevi destek verildi.

Ayrıca; Manisalı vatandaşların ya da kurumların, bu öğrencilerin çalışmalarına katkıda bulunmak isterler ise; ürettikleri galoşları Manisa İş Eğitim Merkezinden temin edebilecekleri bildirildi.


Manisa il Emniyet Müdürü Çetin; “Her birey ve her bir insan hayatı çok değerlidir. Bireyler hangi özellikte ve konumda olursa olsun, temsil ettiği bir rolü ve görevi vardır. Bazı bireyler fiziksel, ruhsal, ekonomik, sosyolojik ya da başka nedenlerden ötürü dezavantajlı durumda bulunabilir. Ancak desteklenmeleri ya da doğru yönlendirme yapılması halinde kendilerine ve çevrelerine faydalı birer birey olarak hizmet edebilme imkânı bulacaklardır.


Sonuç olarak bu farklılıkları fark ederek toplum yararına hizmet eden, sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya katkı sağlayan resmi veya özel tüm kurum ve kuruluşların bireylerin, toplumun ve ülkenin selameti için desteklenmesi gerekmektedir.

 

Bu kapsamda Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak bu proje ile verdiğimiz maddi ve manevi destekler, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik etmek, ülkemiz için her bir bireyin önemli olduğunu göstermek ve geleceğimize katkıda bulunmak amaçlanmıştır” dedi.









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız