KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Kardeş Kurum Projesi

Kardeş Kurum Projesi

16 Mayıs 2012 Saat: 11:53
Kardeş Kurum Projesi
Kardeş Kurum Projesi
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Ticaret Odası İlköğretim Okulu “ Kardeş Okul-Kardeş Kurum “Projesi kapsamında, Akhisar Ticaret Odasını Okul Müdürü Mehmet Abalı, Müdür Yardımcısı Selahattin Yavuz, Rehber Öğretmen Melike Onursal, birlikte ziyaret etti. Kardeş Okul-Kardeş Kurum “Projesi kapsamında, ziyarete gelen Akhisar Ticaret Odası İlköğretim Okulu idarecileri ve öğrencileri, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Başkan yardımcıları Erol Boşnak, Ali Özgen, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Atlaş, Meclis Üyesi Yaşar Kalemler tarafından karşılandı. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, öğrencilere Atatürk Posterli Türk bayrağı ve kitap hediye etti.

Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu;”  Müdürüm, Müdür Yardımcımız, hocamız, öğrencilerimiz hepiniz hoş geldiniz. Kardeş kurum kardeş okul çerçevesi içinde biz beraberiz ama aslında bakıldığı zaman o gerçekleşmeden öncede biz beraberdik. Ticaret odası ilköğretim okulu Akhisar olarak bizler yaptık bizlerin iyileri orasını Ticaret Odası olarak bizler yaptık. O gün bu gündür açıldığı günden bu yana bütün giderlerini Ticaret Odası karşılıyor. Elimizden geldiğince. Tabi burada müdürümüz olsun öğretmenlerimiz olsun tabi bazı kısımlarda kendileri yetiyor. Biraz abartılı bir şey olduğu zaman hocamla paylaşıyoruz. Meclis Kurulu arkadaşlarımızla beraber yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber ne yapılması gerekiyorsa okul içi devamlı yapıyoruz. Ticaret odası sizin bir eliniz. Ticaret Odası Akhisar’ın Odası, herkese açık bir oda herhangi bir eksiğiniz ihtiyacınız olduğu zaman bilgi bakımından gelip burada rahatça paylaşabilirsiniz. Bizimde her zaman söylediğimiz gibi bizim geleceğimiz sizlersiniz. Önemli olan sizin öğretmenlerinizle çok iyi bir şekilde güzel diyaloglar kurmanız ve derslerinize iyi çalışmanız. Şu an ben izliyorum Akhisar’daki ilköğretim okulları içinde 1 numara diyebiliriz. Çalışmalarıyla, okulun fiziki durumundan, eğitim durumundan şuan Ticaret Odası ilköğretim okulu çok iyi deniliyor. O yüzden ben sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Öncelikle hoş geldiniz müdürüm, değerli öğretmenler, sevgili öğrenciler ve değerli basınımız değerli arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz. Biz Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak öncelikle sosyal yardımlarda eğitim ön planda her türlü okul bize geldiğinde hiç biri boş bir şekilde çevrilmedi. Eğitim ve sağlık her zaman ön plandadır. Sağlam temellerde alınan eğitim onlara tabi ki yol gösterecektir. Bizler sizlere güveniyoruz. İleride iyi yerlere geleceksiniz. Bunun için her türlü desteği öncelikle kardeş kurum olarak öncelikle size daha sonra her okula yapmaya devam edeceğiz. Bizim sizlerden beklentimiz derslerinize iyi çalışmanız. Hepinize tekrardan hoş geldiniz” dedi.

Akhisar Ticaret Odasını Okul Müdürü Mehmet Abalı;” Akhisar Ticaret Odası İlköğretim Okulu olarak Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile ilişkilerimiz iki seneden beri devam ediyordu. Bugün Sayın Vali hepimizin öncülüğünde kardeş okul kardeş kurum projesi kapsamında Akhisar Ticaret Odası ile bir sözleşme imzaladık. Bu sözleşme kapsamında Akhisar Ticaret Odası okulumuza yapmış olduğu destekleri bir protokol altında resmi bir şekilde sürdürmeye başladık. Bu güne kadar okulumuzun birçok eksiklerini Ticaret Odamız maddi katkılarıyla bizlere sağladılar. Bu desteklerin başında okulumuza kamera sistemi, telefon santrali, okul tahtalarının değişimi, okulumuzun oluklarının değişmesi, okul kapılarımızın yenilenmesi, okulumuzun pilav günlerinde bizlere yardımcı oldular, eğitim ile ilgili panolarında yardımcı oldular. Okulumuzun tuvaletlerinde sıkıntımız vardı bunları gerçekleştirdiler. Bu şekilde projeksiyon desteği sağlandı. Bu desteklerden çok mutluyuz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bugün öğrencilerimizle birlikte bunları iletmeye onları ziyarete geldik. Bu iş birliğinden bu güne kadar okulumuz çok faydalandı bunun devam edeceğine inanıyoruz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

-----

-----






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız