KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Kariyer Günlerinde MAGİAD ile Biraraya Geldiler

Kariyer Günlerinde MAGİAD ile Biraraya Geldiler

16 Mayıs 2012 Saat: 16:01
Kariyer Günlerinde MAGİAD ile Biraraya Geldiler
Kariyer Günlerinde MAGİAD ile Biraraya Geldiler
DAYIOĞLU KASABI


 

Gördes Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri kapsamında Manisa Genç İşadamları Derneği, “Girişimcilik ve İş Dünyası” konulu konferansta öğrencilerle bir araya geldi.  Okul bünyesindeki Hacı Ethem Bey Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak MAGİAD başkanı Ömer ÖZKARA katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans yaklaşık 3 saat sürdü.

 

MAGİAD Başkanı Ömer ÖZKARA konuşmasının ilk bölümünde, kariyer basamaklarını nasıl tırmandığını kısa anekdotlarla anlatarak mesleki yaşamından örnekler sundu. Öğrencilere kendilerini hayata nasıl hazırlamaları gerektiği noktasında önemli tavsiyelerde bulundu.

 

Günümüzde hayat şartlarının zorlaştığını ve çalışma temposunun çok yüksek olduğunu belirten Özkara, bir adım önde olabilmek için yoruluncaya kadar değil yıkılıncaya kadar çalışmak gerektiğini belirtti.

 

Seyahat ettiği ve yatırım yaptığı çeşitli ülkelerden görseller sunan Özkara, dünyanın hiçbir ülkesinde Türkiye’deki huzuru ve özgürlüğü bulamadığının altını çizdi. Türkiye’nin geleceği olan gençlerin, sıradan olma lükslerinin bulunmadığını belirterek herkesin sorumluluk alması gerektiğini ifade etti.

 

Programın son bölümünde Özkara’ya, özel sektörde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış olan Magiad Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demirarslan eşlik etti. Demirarslan, özel sektörün çalışma koşulları ve önem verdiği noktalar hakkında öğrencilere farklı bir vizyon sundu. Özkara ve Demirarslan, öğrencilerden gelen soruları içtenlikle cevapladı.

 

Konferans sonrasında Gördes MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Ali Taha İNCE tarafından Magiad Başkanı Ömer Özkara’ya  ve Magiad Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demirarslan’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Öğrenciler, önümüzdeki eğitim döneminde de aynı konferansın gerçekleştirilmesini talep ederek Özkara’dan söz aldı. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

-----

-----







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız