KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

MANİSA POLİSİ VE EŞLERİ EĞİTİMDE

MANİSA POLİSİ VE EŞLERİ EĞİTİMDE

16 Ocak 2013 Saat: 11:44
MANİSA POLİSİ VE EŞLERİ EĞİTİMDE
MANİSA POLİSİ VE EŞLERİ EĞİTİMDE
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Emniyet Müdürlüğü personeli ve eşleri için “Sosyal Davranış Kuralları ve Temsil” semineri düzenlendi. Seminer, Polis Akademisinde görevli Emniyet Müdürü Süleyman Sivri tarafından verildi.

Verilen eğitimde sosyal yaşama yön veren, kurumları temsil eden kişilerin ve eşlerinin uymaları gereken davranış kalıpları ele alındı. Kişisel ve kurumsal kalitenin yükseltilmesi ve yansıtılmasından, modadan, davetlere, yemek seçiminden, sosyal konuma uygun hareket etmeye kadar birçok konuya yer verilen seminer katılımcılardan tam not aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yunus Çetin “Her gün gelişen ve verdiği hizmetin kalitesini yükseltmeyi hedef alan bir teşkilatız. Bu amaç doğrultusunda eğitimimize önem veriyoruz. İhtiyaç duyduğumuz her konuda hizmet içi eğitim faaliyetleri düzenliyoruz. Bu eğitimler sadece personelimiz için değil ailelerine yönelik olarak da planlanıyor. Özellikle üyelerini biz polislerin en büyük destekçisi olan eşlerimizin oluşturduğu emniyet teşkilatı hanımları yardımlaşma derneğinin eğitim konusundaki istekleri bizim için büyük öneme sahip. Bu seminerin yapılması için istekte bulunmuşlardır. Kendilerine ve personelimize bu semineri vermek için Ankara’dan gelen ve eğitimciliği konusunda çok başarılı bulduğumuz Süleyman Sivri arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da teşkilatımızın ihtiyaç ve isteklerini göz önünde bulundurarak eğitim faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız