KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

Metronom Yayıncılık Köylerde

Geleneksel hale gelen Köy ziyaretlerine bu yılda devam eden Metronom Yayıncılık, Çanakçı ve Çamönü mahallerini ziyaret etti.

12 Ağustos 2017 Saat: 17:50
Metronom Yayıncılık Köylerde
Metronom Yayıncılık Köylerde
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Kale Motor

Metronom Yayıncılık Köylerde

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Geleneksel hale gelen Köy ziyaretlerine bu yılda devam eden Metronom Yayıncılık, Çanakçı ve Çamönü mahallerini ziyaret etti.

12 Ağustos Cumartesi günü Metronom Yayıncılık, Program Sunucularının, Metronom Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörünün ve Radyo Metronom Müdürünün de yer aldığı ekip ile Çanakçı ve Çamönü mahallerini ziyarette bulundu. Bu yıl farklı bir etkinliğe imza atan Ekip ortak buluşma noktası belirledi ve diğer dinleyicileri ile bir noktada bir araya geldi.

Çanakçı’dan Ömer Faruk ve kemal demir, daveti üzerine ortak buluşma noktası olarak belirlenen Dinleyicinin bağ evinde ziyarete başlayan Metronom Yayıncılık ekibi, daha sonra Abdullah Adıgüzel, dinleyicinin daveti ile çalıştıkları tarlayı ziyaret etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Radyo Metronom Genel Yayın Yönetmeni Emrah Düztaş; “ Haftalardır planladığımız etkinliğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakçıda çok güzel bir yer ve burada yaşayan herkes çok sıcak kanlı, çok misafirperver. Bizleri çok güzel karşıladılar. Tarlada çalışanlardan sevgili Ömer Faruk ve kemal demir kardeşimiz de bizleri gelip aldı ve ailesi ile birlikte çok güzel ağırladılar. Gösterdikleri ilgiden ve bizlere sundukları çeşitli ikramlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde dinleyicilerimize Köroğlu AVM, Evşen AVM, Şekercioğlu, Çınar Halı Mobilya, Büyük Öncü AVM, Nergis Mobilya, ve Akhisar Bal evinden’de çeşitli hediyeler verdik. Desteklerinden dolayı bu firmalarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız