Akhisar’da Cumhuriyet Bayramının 102.Yılı Çelenk Sunma İle Başladı

28 Ekim 2025 Saat: 15:34
Akhisar’da Cumhuriyet Bayramının 102.Yılı Çelenk Sunma İle Başladı
Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Akhisar’da düzenlenen törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Cumhuriyet Bayramının 102.Yılı Çelenk Sunma İle Başladı

Akhisar Haberleri.com

Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Akhisar’da düzenlenen törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı. Etkinlikler kapsamında, saat 13.00’te Akhisar Milli Egemenlik Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi.

Törende, Akhisar Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Akhisar Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu. Etkinliğe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, okullar ve Akhisar Halkı katıldı. Çelenk sunumunun ardından Akhisar Belediyesi Bandosu eşliğinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak törenin resmi bölümü tamamlandı. Törenin ardından CHP Akhisar İlçe Teşkilatı da Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Katılımcılar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarını sunarak, Cumhuriyetin kazanımlarını yaşatmanın önemini bir kez daha vurguladılar. Akhisar’da düzenlenen tören, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılında Atatürk’ün mirasına sahip çıkma kararlılığı ve Cumhuriyet coşkusunun en güçlü ifadesi oldu. Törene katılanlar, birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak, bu özel günü onurlandırdı.