Hakan Erdost’tan Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

15 Eylül 2026 Saat: 17:16
Hakan Erdost’tan Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarına Ziyaret
Ticaret Borsası Başkan Adayı Hakan Erdost, seçim çalışmaları kapsamında siyasi parti teşkilatlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Hakan Erdost’tan Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

Ticaret Borsası Başkan Adayı Hakan Erdost, seçim çalışmaları kapsamında siyasi parti teşkilatlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Akhisar Ticaret Borsası Başkan Adayı Hakan Erdost, yaklaşan seçimler öncesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Erdost, beraberindeki ekiple birlikte AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek parti yöneticileri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Akhisar’ın ekonomik yapısı, üretim potansiyeli ve ticaret hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

AKHİSAR’IN EKONOMİK POTANSİYELİ ELE ALINDI

Seçim çalışmaları kapsamında farklı kesimlerle temaslarını sürdüren Hakan Erdost, ziyaretlerde Akhisar’ın tarım, üretim ve ticaret potansiyelinin geliştirilmesi konusundaki hedeflerini paylaştı.

Erdost, iş dünyasının beklentilerinin karşılanması, üreticilerin ve ticaret erbabının ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve kent ekonomisinin daha güçlü bir yapıya kavuşması konularına ilişkin görüşlerini aktardı.
HEDEF: GÜÇLÜ VE GELİŞEN BİR TİCARET BORSASI

Hakan Erdost, seçim sürecinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle Akhisar’ın farklı kesimleriyle iletişimini güçlendirmeyi ve Ticaret Borsasının geleceğine yönelik projelerini paylaşmayı sürdürüyor.

Erdost’un seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerin, önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.