KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Öğrencilerin Başarıları Duygulandırdı

Öğrencilerin Başarıları Duygulandırdı

11 Mayıs 2012 Saat: 22:50
Öğrencilerin Başarıları Duygulandırdı
Öğrencilerin Başarıları Duygulandırdı
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar’ın sevilen hayırsever iş adamı Namık Oğul yaptırdığı, Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesinde Güreş takımının başarılı öğrencileri 55 Kilo Türkiye birincisi Harun Başaran, 76 Kilo Türkiye İkincisi Ali Cengiz ve 84 Kiloda Türkiye üçüncüsü Halil İbrahim Öztürk’ü Okulun Bayrak töreninde küçük altın takarak ödüllendirdi.

 

Bugün yapılan Bayrak Töreninde konuşan Hayırsever işadamı Namık Oğul Yaptırdığım Okuldaki öğrencilerin başarısı beni hem çok duygulandırıyor, hem de gurur veriyor, son 3 yıldır Okulumuzun başarılarını gördükçe mutlu oluyorum. Sizler için ne yapsam yeridir, bana yaşattığınız bütün mutluluklar için hepinizi teşekkür ederim. Son 3 yıldır Okulumuzun her alandaki başarılana imza Okul Müdürümüz Vedat Bozkurt, Emeği geçen öğretmenler ile Desteği için Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı ve Akhisar Belediye spor başkanı, güreş antrenörlerine emekleri için teşekkür ederim” dedi.


Törende konuşan Okul Müdürü Vedat Bozkurt Son 3 yılda Namık Oğul Anadolu Lisesi Başarıları ile herkesin gıptayla baktığı bir Okul oldu. Kısaca Namık Oğul Anadolu Lisesi, Mutlu Ve Başarılı Öğrencilerin Buluşma Adresi diyerek sözlerini tamamladı.


Okul Aile Birliği başkanı Ekrem Menteş;” Okulumuzun çehresini yaptığı başarılı çalışmalar ile son 3 yıldır değiştiren ve bütün yaşamını okulumuza endeksleyen Okulu Müdürümüz Vedat Bozkurt’a ve takım ruhunu oluşturup, emeği geçen öğretmenlere çocuklarımız adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca bizi her zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Salih Hızlı ve Akhisar belediye spor yönetimi, güreş antrenörlerini minnettarım” dedi.

 

Bütün öğrenciler Namık Oğul dedelerini sevgilerini alkışlarla dinleyip, uğurladılar.

 

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız