KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Okul Öncesi Öğrencilerinin Yürüyüş heyecanı

Okul Öncesi Öğrencilerinin Yürüyüş heyecanı

22 Mayıs 2012 Saat: 15:08
Okul Öncesi Öğrencilerinin Yürüyüş heyecanı
Okul Öncesi Öğrencilerinin Yürüyüş heyecanı
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar'da Okul öncesi Eğitim Haftasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul öncesi Öğrencilerinin Eğitim şenlikleri için 15 anaokulu öğrencileri saat 16.00’da Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu bahçesinde toplandılar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim şenlikleri komisyon başkanı Ayşe Kuyucu’nun organize ettiği yaklaşık bin öğrenci, bir o kadar veli ve 150 öğretmenin katıldığı yürüyüş bir saat sürdü. Milli Egemenlik Meydanı Atatürk Anıtında son bulan yürüyüşte Okul öncesi öğretmenleri Şehit Necdi Şentürk Anaokulu öğretmeni Bahar Çalışkan’ın sunumuyla başladı. Milli Egemenlik Meydanı Atatürk Anıtına çiçek koyan öğrencileri veliler, ellerindeki makinelerle adeta yarışırcasına resim çektiler.

Öğrenciler Atatürk anıtına çelenk koydular. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonran Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Anasınıfı öğretmeni Bahar Çalışkan günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaptı. Okul öncesi eğitim şenlikleri çelenk koyma Törende konuşan Bahar Çalışkan;" Geleneksel olarak düzenlenmekte olan okulöncesi eğitim şenlikleri yürüyüşümüzü gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Hepimizin de bildiği gibi erken çocukluk eğitimi insan gelişiminin başlangıç noktasıdır. Okulöncesi eğitimin çocuklar, aileler ve toplum açısından birçok faydası olduğu kanıtlanmıştır. Yapılan çalışmalar okulöncesi eğitim alan çocuklarda öz güven, bağımsızlık, karşılıklı saygı, yaratıcılık, problem çözme büyük kas ve küçük kaslarını etkin kullanma ve ayrıca okula devam oranlarının ve okul başarısının daha yüksek olduğunu göstermiştir. Okulöncesini yaygınlaştırma amaçlı yapılan tüm çalışmalar amacına ulaşmaya başlamıştır. Okulöncesi eğitim alan öğrenci sayısı her geçen gün artmaktadır. Okulöncesi eğitim şenlikleri kapsamında yapılan ve yapılacak olan her türlü etkinlikte sağladıkları desteklerden dolayı Akhisar Kaymakamlığına, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Değerli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve siz kıymetli velilerimize şimdiden teşekkürlerimizi sunarız. Yürüyüşümüz burada sona ermiştir. Şenlik kapsamında yapılacak olan her türlü etkinlikte görüşmek dileğiyle diyerek sözlerini tamamladı.

Yürüyüşe Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Anaokulu, Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu, Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi, Özel Pinokyo Çocuk Yuvası ve Özel Akhisar Koleji Akhisar Kreş ve Gündüz bakımevi, Ülkü İlköğretim Okulu, İstiklal İlköğretim Okulu, Mustafa-Sabiha Göldelioğlu İlköğretim Okulu, Yırcalı Anaokulu, Zehra-Muhittin Kavaklı anaokulu, öğrencileri öğretmenleri ve veliler katıldı.

-----

-----


















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız