KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ AKHİSAR’DA BAŞLADI

OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ AKHİSAR’DA BAŞLADI

14 Temmuz 2012 Saat: 15:39
OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ AKHİSAR’DA BAŞLADI
OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ AKHİSAR’DA BAŞLADI
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesinde yaz tatilinde de öğrenci hareketliliği devam ediyor. Okulların kapanmasıyla birlikte “Okullar Hayat Bulsun” projesiyle yola çıkan okul yönetimi, şu an okulda 2 bilgisayar ve 1 İngilizce kursu açılmasını sağladı.

Konu hakkında bilgi veren Okul Müdürü Vedat Bozkurt “Milli eğitim Bakanlığı bu yıl “Okullar Hayat Bolsun” projesini başlattı. Yani okullar halkımıza mesai saatleri dışında da hizmet vermesi için gerekli duyuruları yaptık. Okulumuzda bu proje kapsamında Akhisar Milli Eğitim Müdürlüğünce Hürriyet Mahallesine hizmet vermesi için pilot okul seçildi.

Bizler de okulumuzda Bilgisayar, İngilizce ve hızlı okuma teknikleri kursları açabileceğimizi halkımıza duyurduk. Bu konuda Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüzde çok büyük destek aldık. Şuan da okulumuzda 1 sabah, bir de öğlen grubu bilgisayar kursları açıldı. İngilizce kursu için de başvuru olunca hemen kurslara başladık. Bit eğitimci olarak her zaman öğrencilerimizin ve halkımızın beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Öğrencisiz Okul, yapraksız ağaç gibi geliyor, her sabah okul’a heyecan ile geliyorum, kursiyerler sayesinde gönüllü olarak tatile çıkmıyorum, insanlara faydalı olabilmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Kursiyerler adına konuşan Karabodur ise “Bu yıl Adnan Menderes Lisesinden 12. sınıf C ve D grubu sınıfı öğrencileri olarak mezun olduk, KPSS’ye müracaat ettik, ancak lise diplomasının yanında 160 saatlik Bilgisayar sertifikasının da memurlukta önemli olduğunu duyduk. Şu an sabah gurubundaki kursiyerler, Adnan Menderes Lisesi 2012 mezunları, bizim isteğimizi karşılayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya ve Namık Oğul Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Bozkurt’a teşekkür ederiz” dedi.

-------------------------------------------------reklam-------------------------------------------------

-------------------------------------------------reklam-------------------------------------------------









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız