KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Pınar Gören, 8 Martta 200 Kişilik Program gerçekleştirdi

Akhisar Lokantacılar, Köfteciler, Tatlıcılar Odası Başkanı Pınar Gören, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Oda Lokalinde yaklaşık 150 kadın esnafına girişimcilik belgesi ve hediye takdim ederek kadınlar gününü kutladı.

8 Mart 2024 Saat: 18:10
Pınar Gören, 8 Martta 200 Kişilik Program gerçekleştirdi
Pınar Gören, 8 Martta 200 Kişilik Program gerçekleştirdi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Pınar Gören, 8 Martta 200 Kişilik Program gerçekleştirdi
Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Lokantacılar, Köfteciler, Tatlıcılar Odası Başkanı ve TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu) Kadın Esnaf Kurulu Üyesi Pınar Gören, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Oda Lokalinde yaklaşık 150 kadın esnafına girişimcilik belgesi ve hediye takdim ederek kadınlar gününü kutladı.

Akhisar Lokantacılar Esnaf Odası başkanı Pınar Gören;" 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle de Akhisar’da kadın istihdamını artırmak için, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde her yıl olduğu gibi Akhisar’ın çalışan kadınlarını Lokantacılar Odası çatısı altında topladık. Akhisar’ın güçlü kadınlar, Akhisar’ın çalışkan kadınları şehrin emeğini evlerinin emeğini evlatlarının emeğini kendi el emekleriyle alın terleriyle birleştirmiş şehrin hem ekonomisine, hem de sosyal hayatına ve bereketine doğrudan katkı yapan bütün hanımlar burada. Biz her yıl artıyoruz ve fazlalaşıyoruz. Her yıl açtığımız dükkân sayısının üzerine katlıyoruz. Ve geçmişte açtıklarımız da işlerini daha da artırarak devam ettiriyorlar. Bu gerçekten bir oda başkanı olarak kadın esnafın hayatta kalabilmesi kadın esnafın bu şehrin her alanına nüfus edebilmesi için beni çok mutlu ediyor. Bu gün sizlerle bir arsada olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu gün buradaki kadınlar önümüzde ki dönemin belki kadın vekilleri, belki kadın belediye başkanları, yada Akhisar’ın yerel yönetimini bu dönemde kalplerine girerek, yada kalplerini kırarak kaybettirecek, yada kazandıracak hanım efendiler. Ben bundan eminim, burada oturan hanımlar bu memleketin sosyal ve siyasi dinamiklerini de tutuyorlar. Kadınları her hangi bir şeye ikna edemiyorsunuz. 5 kere seçime girdim, oy almanın oy toplamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Kadın inanmadığı kalbine yer etmediği, içinde yer etmediği oluşumu desteklemiyor. O yüzden biz yola ikna edilmişlerle çıkmıyoruz. Sizin gibi sevdiklerimizle bize değer verenlerle destek verenlerle çıkıyoruz. İç içe olmayı, birlikte olmayı çok seviyoruz. Sizlerden tek dileğim 8 Mart Dünya kadınlar Gününde bir birinizi aşağıya çekerek değil, bir birinize destekleyerek sizin karşınızda sizlerin siyaset ürettiği yerler erkeklerin bulunduğu ortamlar değil, tamamen kendilerisiniz.  Kadın, kadının desteği olsun çünkü kraliçeler taçlarını birlikte düzeltirler, onu yere çekmezler. Bir birine deste veren, bu şehre emek veren tüm hanımefendilerle çok güzel işlewr başaracağız. Ayaklarınıza sağlık, 8 Mart Dünya kadınlar gününüz kutlu oldun. Bu güzel kentte üretmeye, yaşamaya, bu kenti büyütmeye bu kenti değiştirmeye devam edeceğiz diyerek sözlerine son verdi.

Kadın girişimcilik belgesi ve bu yıl onlara özel hazırladığımız el yapımı fincanlarla bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır prensibiyle ömürlük olsun hatırımız diyoruz. 10 ili etkileyen depremde, depremin kurtarıcı kadınları, hemşire ve doktorlar, sahada canla başla çalışan kadınlar vardı. Deprem yardımlarını organize edenlerin başında kadınlar geliyordu. Kadınlar sosyal bir olayın içine girdiğinde mutlaka başarıya ulaşıyor. Başarılı olan tüm kadınların önüne konan engelleri aştığını görüyoruz. Göreve geldiğimizden beri odadaki kadın üye sayımızı yüzde 40 artırdık. Aynı zamanda TESK’de görev alan kadın esnaf kurulunda görev alan tek kadın başkanlardan biriyim Ege bölgesinde. 8 Mart Kadınlar Gününüz kutlu olsun. 150 kadın esnafımızla buluştuk. Girişimcilik Belgesi ve hediye takdim ettik.





































































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız