KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

SBS ve LYS başarılı öğrencilere Kaymakam Köten, altın taktı

SBS ve LYS başarılı öğrencilere Kaymakam Köten, altın taktı

30 Temmuz 2012 Saat: 17:41
SBS ve LYS başarılı öğrencilere Kaymakam Köten, altın taktı
SBS ve LYS başarılı öğrencilere Kaymakam Köten, altın taktı
DAYIOĞLU KASABI


SBS ve LYS başarılı öğrencilere Kaymakam Köten, altın taktı
AKHİSAR: MHA - (Emrah DÜZTAŞ)

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, 2012 Yılı Merkezi Sistem Sınavlarında başarı gösterip derece yapan öğrencilere altın, okul müdürlerini Teşekkür Belgesi vererek ödüllendirdi.

Kaymakamlık makamında düzenlenen törende konuşan ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer;” 2012 Yılı Merkezi Sistem Sınavlarında başarı gösterip derece yapan öğrencilerimizi ve okullarımızı ödüllendirmek ve bundan sonraki yıllarda sınava girecek öğrencilerimize ve okullarımıza motivasyon olması için Akhisar Kaymakamımız Sayın Kamil Köten, öğrencilerimize çeyrek altın, okul müdürlerimize Teşekkür Belgesi vermek toplandık. 2012 LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı)’de derece yapan öğrencilerimiz, Türkiye 11.cisi Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Tuba Kirazlı, Türkiye 27.cisi Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Ege Görkem Ertürk, Türkiye 49.cusü Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Tuğçe Güner ve Türkiye 72.cisi Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Hasan Demir ve ailesini kutluyorum. SBS (Seviye belirleme Sınavı) ve OYP (Ortaöğretim Yerleştirme Puanı) başarılı olan Özel Eminbey İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Kocataş, Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu öğrencisi Süleyman Gezenbey ve Özel Akhisar Koleji İlköğretim Okulu öğrencisi Selin Yürekli ve ailelerini kutluyorum. 2012 OYP‘ye göre Akhisar’ımızda İlköğretim Okullarımızın ilk beş sırasını alan Özel Akhisar Koleji İlköğretim Okulu, Özel Eminbey İlköğretim Okulu, Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu, Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu ve Sazoba Nazif-Emine Karabulut İlköğretim Okulu idarecilerini kutluyorum. Okul ve öğrencilerimizin başarısında emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür ediyor, başarılarımızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Öğrencilerin başarılarını takdir ettiğini belirten Kaymakam Köten,“ öncelikle öğrencilerimize bir şeyler söylemek istiyorum. Başarılarınızdan dolayı gençlerimizi tebrik ediyorum. Sizler hayatınızda gösterdiğiniz gibi çalışmanın kölesi olmayan, başarının efendisi olamıyor. Çok çalıştınız bu günkü başarının efendisi oldunuz. Herkes kendi geleceğinin mimarıdır, bunu çok iyi bilin, siz kendi geleceğinizi çok sağlam adımlarla, çok sağlam çizgilerle şimdiden ileriye dönük çizmeye başladınız. Sizleri tebrik ediyorum. Tabi ki başarınızda Okul yönetiminin, okul öğretmenlerinizin ve daha da önemlisi velilerimizin çok büyük payları var. Okul idarecilerinize, öğretmenlerinize, sizlere yakın ilgi ve desteğini gösteren velilerinize teşekkür ediyorum, tebrik ve başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız