KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Sevinçleri Görülmeye Değer

Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu öğlenci öğretmen Birgül Tanış’ın anasınıfı öğrencileri Okulun Hakkı Oyan Kültür Salonunda saat 17:00’de hazırladığı kep töreni ve skeçleri görülmeye değerdi.

27 Mayıs 2011 Saat: 19:27
Sevinçleri Görülmeye Değer
Sevinçleri Görülmeye Değer
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu öğlenci öğretmen Birgül Tanış’ın  anasınıfı öğrencileri Okulun Hakkı Oyan Kültür Salonunda saat 17:00’de hazırladığı kep töreni ve skeçleri görülmeye değerdi. Minik öğrencilerin sahnedeki gösterileri izleyen velileri çok heyecanlandırdı. Anasınıfı öğretmeni  Birgül Tanış ve  sınıf anneleri İpek Sağlam, Aylin Özen’in hazırladıkları yıl sonu mezuniyet ve  kep atma töreninde veliler yerlerinde oturamadılar.

 

Sınıf Öğretmeni Birgül Tanış “ bu gün öğrencilerim ve velilerimizle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Bir yıl içersinde öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız gösterileri umarım beğenirsiniz. Bizleri  yalnız bırakmadığınız için tüm velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

İki saat boyunca öğrenciler sahnede Tekerlemeler, Masal Kahramanları rondu, Bir gün okula giderken rondu, Çingene kızı rondu, Beyaz Kelebek Monoloğu, Renkler Dramatizesi, Komşu komşu Monoloğu, Kızlar Waka Waka dansı, Erkekler Apaçi dansı, Memo Monoloğu, Anne Karnım Açıktı Monoloğu Patlıcan Rondu, Rengarenk Şarkılı oyun ve ardından kep töreni gerçekleşti. Mezuniyet belgelerini sınıf öğretmeni Birgül Tanış takdim etti.

 





















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız