KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

Tarihi Tahtakale Lokumcusu Hizmete Açıldı

Tarihi Tahtakale Lokumcusu Hizmete Açıldı

5 Ağustos 2016 Saat: 18:44
Tarihi Tahtakale Lokumcusu Hizmete Açıldı
Tarihi Tahtakale Lokumcusu Hizmete Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Tarihi Tahtakale Lokumcusu Hizmete Açıldı

Metronom Haber Ajansı-MHA

44 yıl önce Hacı Şerif Çalışkan tarafından Reşatbey Mahallesi 174 Sokak Numara 16'da faaliyete başlayan Kardeşler Şekerleme Ltd. Şti. 2010 yılında Zeytinliova yolu üzeri 3. kilometre açtıkları fabrikadan sonra Tarihi Tahtakale Lokumcu şubesini Paşa Mahallesi 50 Sokak Numara 93'te (Tahtakale Caddesi Üzeri) Akhisarlıların hizmetine açtı.

Açılış kurdelesini AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, Belediye başkan yardımcısı Ali Velestin, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve işletme sahibi Kardeşler Şekerleme Ltd. Şti. yönetim kurulu başkanı Yalçın Çalışkan beraber kestiler.

İlçe Müftüsü Yusuf Eviş'in açılış duasından sonra konuşan Kardeşler Şekerleme Ltd. Şti. yönetim kurulu başkanı Yalçın Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Yasin ve Fatih Çalışkan;" Tarihi Tahtakale Lokumcusu olarak adlandırmak istedik. Babam Hacı Şerif Çalışkan 1972 yılında dayım Aziz Kocamümin ile burada ticarete başladılar. Dayım halen ticarete devam etmekte Tahtakale Nur Sevcan helvacısı olarak devam etmekte. Bizde Tarihi Tahtakale lokumcusu olarak adlandırarak burada başladığından dolayı Özellikle yer tercihimiz Tahtakale caddesi oldu Akhisar’ımıza hayırlı olsun inşallah" dediler.   

Açılış töreninde konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir;" Bugün tarihi bir mekanda tarihi bir dükkanı açıyoruz. Yalçın kardeşimiz lokumculukta Akhisar’ımızın ismini her tarafta duyurmaya başladı. İmalathanede göstermiş oldukları başarılarını perakendede göstermek için bu güzel mekanı açıyoruz. Rabbim hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin. Rabbim şubelerini diğer ilçelerde de açmayı nasip etsin. İhracatlarını her geçen gün arttırsınlar. Arkadaşlarımızla beraber bu mutluluğa iştirak etmek istedik. Burada muhasebeci arkadaşlarımızda var. Her yeni dükkan açıldığında muhasebeciler seviniyor. Yeni dükkan yeni mükellef demek. Yeni bir mükellef demek artık vergilerin artması demektir. Ekonomik olarak Akhisar’a katkı sağlaması demektir. Hem devletimiz, hem milletimiz hem de iş yeri açanlar seviniyor. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.     

Tarihi Tahtakale Lokumcu şubesinin açılışına özel davetli misafir ve konuklara 150 kilo sıcak helva dağıtıldı.

 


 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız